Mutasd meg a mozgás élményét!

Kütyü Magazin - 2023. május 13.

A sportfotózás mindig is komoly kihívást jelentő, izgalmas területe volt a fényképészetnek, ami a szakértelem, az időzítés és a fejlett kameratechnológia tökéletes összhangjából áll. A HONOR legújabb csúcskategóriás telefonja, a HONOR Magic5 Pro erőteljes, tripla kamerarendszerével új szintre emeli a sportfotózást. 

A tripla kamerarendszerrel új pályára lép a sportfotózás

Az eszköz egy 108MP-es ultramagas-felbontású fő, egy 50MP-es ultraszéles és egy 64MP-es periszkópos telefotó szenzorral van felszerelve. Ez a fejlett rendszer garantálja, hogy a mozgásban lévő alanyokról tökéletesen tiszta fotók szülessenek – ettől ideális a sportfotózásra.

108MP-es fő szenzor minden apró részlethez

A 108MP-es fő szenzor pörgős szituációkban is részletgazdag képeket eredményez. Az érzékelő mérete és magas felbontása lehetővé teszi, hogy minőségvesztés nélkül vágjunk fotót vagy közelítsünk rá a képekre. Ezt úgy éri el, hogy intelligensen analizálja a szituációt, és megtalálja a legjobb pillanatot. A mesterséges intelligencia hajtotta objektumkövetéssel és mozgásérzékeléssel a kamera automatikusan állítja be a fókuszt és az expozíciót, így az alany éles marad, függetlenül attól, hogy mozgásban van-e vagy sem. Ez kifejezetten jó a sportok hektikus mozzanatainak megörökítéséhez, akár egy gólról vagy egy zsákolásról legyen szó, ahol azonnal elmúlik és megismételhetetlen a csoda pillanata.

 

 

Miliszekundumos Falcon fotózás

Ezzel a vadonatúj funkcióval új magaslatokat ér el a HONOR Magic5 Pro. Ez az innovatív technológia korábban nem látott precízióval és részletességgel készít fotókat. A rendszer az alany mozgásívét valós időben elemzi, megjósolja pozícióját és ehhez igazítja a fókuszt, így eredményez éles és tiszta képeket. Az előző generációhoz képest a fényképezés beindulása 102%-kal, a fókuszálás 245%-kal, a rekeszzárás 147%, a képalkotás pedig 118%-kal gyorsabb.

Magas képfrissítésű videokészítés, zökkenőmentes lejátszás

A sportesemények megörökítésekor kifejezetten fontos, hogy magas képfrissítésű videók készüljenek, amik meg tudják őrizni a játszmák intenzitását és izgalmát. A HONOR Magic5 Pro 4K-s és 60fps-es vagy 1080p-s és 480fps-es rögzítést kínál, amivel szép és tiszta lassításokat is lehet készíteni vele, szemléletve a sportolók technikáját és ügyességét.

Optikai képstabilizáció a tiszta és stabil fotókhoz

A kezek rezgése, remegése és maga a kamera mozgatása komoly kihívást jelent a sportfotózásban, főleg, ha gyorsan mozgó alanyokat akarunk megörökíteni. A HONOR Magic5 Pro optikai képstabilizációja fő és telefotó szenzorjainál is üzemel, így alacsony megvilágításnál, kézben fogva vagy mozogva is tiszta felvételek születhetnek.

A lenyűgöző fényképészeti lehetőségek mellett az eszköz olyan kiváló funkciókkal is rendelkezik, mint a MagicOS 7.1 operációs rendszer, a MagicRing többeszközös összekapcsoltság vagy a HONOR Notes, amik mind kiválóak a közös munkához és a multitaskinghoz. Prémium külsejével, szimmetrikus esztétikájával és a természetes tájak és modern építészet ihlette szépségével nemcsak egy fantasztikus sportfotózási kellék, hanem egy stílusos okostelefon a hétköznapi használat minden aspektusához.

A HONOR Magic5 Pro mindkét színét – a feketét és a mezőzöldet – a természet ihlette, így egyaránt ideális a kalandos lelkűeknek és a természetet imádoknak. IP68-as vízállósága és porlepergetése strapabíróságot és az elemektől való védelmet jelent, így kitűnő lehet akkor is, ha olyan sporteseményre megyünk, ahol sok port ver fel a tevékenység.

Erőteljes tripla kamerarendszerével és fejlett funkcióival a készülék ideális társ a profi és amatőr sportrajongók számára egyaránt. A nagyfelbontású szenzorok, az MI-hajtotta funkciók, a képstabilizáció és a magas képfrissítés tökéletesek arra, hogy a sport izgalmas és diverz pillanatait megörökítsék.

Árazás és elérhetőség

A HONOR Magic5 Pro a Yettelnél két éves Yettel Prime Max+ előfizetéssel 309 990 Ft-ért megvásárolható a linkre kattintva mezőzöld színben, május elejétől pedig a Vodafone-nál is elérhető lesz. A készülék fekete és mezőzöld színekben 529 990 Ft-ért rendelhető meg az eMAG kínálatából a linkekre kattintva – minden rendeléshez jár ajándékba egy HONOR Pad 8 tablet is.

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon
Vissza