Tökéletes társ stílusos kialakítással és csúcskategóriás egészségügyi funkciókkal

Kütyü Magazin - 2024. május 28.

A HONOR bejelentette a HONOR Band 9-et, egy modern dizájnnal és fejlett fitnesz- és egészségfigyelő funkciókkal büszkélkedő kiegészítőt. Az 1,57”-os AMOLED kijelző akár 60 Hz-es frissítési frekvenciát kínál. 96 edzési lehetőséggel a HONOR Band 9 felülmúlja elődeit, míg a trendi Always-on Display kialakítással és a lenyűgöző, akár 14 napos akkumulátor-üzemidővel kivételes fitness-társként szolgál, amely a felhasználókat egy egészségesebb és aktívabb életmód felé vezeti.

Kecses kialakítás modern dizájnnal

Az elegáns és könnyű HONOR Band 9 szimmetrikus kialakításával ragadja meg a figyelmet. A mindössze 16,3 g tömegű és 9,49 mm vastagságú karkötő tökéletes egyensúlyt teremt a karcsúság és a könnyedség között a tökéletes kényelem érdekében. A HONOR Band 9 fémteste áramot nem vezető, vákuum-metalizált (NCVM) kivitelének köszönhetően kifinomultságot áraszt magából. A felhasználói élmény további fokozása érdekében a készülék könnyen levehető, gyorsan kioldható pánttal egészült ki, ez lehetőséget ad a tulajdonosának, hogy stílusának megfelelően szabja személyre eszközét.

 

Mindenre kiterjedő egészségügyi és fitness funkciók

A HONOR Band 9 célja, hogy magasabb szintre emelje a felhasználók fitnesz- és egészségügyi állapotát, ezért számos innovatív funkcióval rendelkezik. A Fitness Age funkcióval a karkötő a felhasználók maximális oxigénfelvételén alapuló korfelmérést végez, így szakzsargon nélküli értékelést nyújt a fittségi szintjükről. Az eszköz az általános fittség elemzésével és a teljesítmény lekövetésével lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan tervezzenek, és így fejleszthessék magukat.

A HONOR Band 9 összesen 96 edzésmód választékát kínálja a különböző felhasználói igényeknek és preferenciáknak megfelelően. Az atlétikai sportoktól kezdve a táncon át a vízi sportokig és a labdajátékokig a felhasználók pontos adatokhoz férhetnek hozzá az edzések optimalizálása érdekében. A kiegészítő a fitneszkövetésen kívül átfogó, egész napos egészségügyi monitorozást is kínál, mint például a pulzusszám, a vér oxigéntelítettsége, az alvás minősége, a stressz szintje és a menstruációs ciklusok lekövetése. A felhasználók így a visszajelzések alapján, átfogóbb tudás birtokában tervezhetnek.

 

 

Kimagasló akkumulátor és bámulatos kijelző

A HONOR Band 9 lenyűgöző akkumulátorral és kijelzővel érkezik. A 180mAh kapacitású akkumulátorral akár 14 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel, így nem kell gyakran újratölteni. Az eszköz támogatja a mágneses töltés is, így gyorsan és kényelmesen lehet újra üzemképessé tenni.

1,57”-os AMOLED kijelzőjével a HONOR Band 9 egy kétsoros elrendezésű indítóoldalon jeleníti meg az ikonokat, intuitív információmegjelenítést és fokozott interakciót biztosítva. Az 500 nites csúcsfényerővel és az akár 60 Hz-es frissítési frekvenciával a felhasználók éles és tiszta képet kapnak, így fogadva értesítéseket az időjárásról, az üzenetekről, a zenelejátszásról vagy a telefon megtalálásáról. Az Always-on kijelzőhöz számos divatos óralapot kínál, így a felhasználók egyedi stílusuknak és preferenciáiknak megfelelően személyre szabhatják a HONOR Band 9-et.

 

Szín, ár és elérhetőség

A HONOR Band 9 fekete színben már kapható a Media Markt, az eMag és az Euronics kínálatában, 14 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Vissza