Az első Galaxy Watch FE okosórán is elérhetővé válik a Samsung továbbfejlesztett egészségfigyelő technológiája

Kütyü Magazin - 2024. június 16.

A Samsung bejelentette okosóra termékcsaládja új tagjának bevezetését.  A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülékkel még több felhasználó férhet hozzá a vállalat fejlett és átfogó, jóllétet szolgáló élményéhez. A Galaxy Watch FE a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik széleskörű ismeretekkel javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

 

„A Samsungnál arra törekszünk, hogy világszerte minél több felhasználóhoz eljuttathassuk egészség- és fitneszfigyelő funkcióinkat. Célunk, hogy támogassuk őket céljaik elérésében, és azokban a változást hozó aktivitásokban, amellyel tehetnek mindennapi jó közérzetükért – mondta Junho Park, a Samsung mobilkommunikációs üzletági Galaxy ökoszisztéma termékstratégiai alelnöke és vezetője. – Izgatottan várjuk, hogy a viselhető eszközök portfólióját bővítő Galaxy Watch FE okosórával még több felhasználónak kínálhassunk hozzáférést egyéni egészségügyi adataihoz, amelyekkel akár a nap 24 órájában motiválhatja őket, hogy egészségesebbek legyenek.”

Stílusos és tartós kialakítás a mindennapi jóllétért

A 40mm-es méretben kapható Galaxy Watch FE a Galaxy Watch széria ikonikus formatervezésén alapul, mégis újszerű megjelenést kínál. Három színben – fekete, rózsaarany és ezüst – érhető el, az új óraszíjaknak pedig a jellegzetes kék és narancssárga varrásnyom kölcsönöz még egyedibb külsőt, így a stílusos okosóra bármilyen öltözetet kiegészíthet. A Galaxy Watch FE emellett számos új számlapot kínál, amelyekkel a felhasználók testre szabhatják készüléküket, az egy mozdulattal felcsatolható óraszíjat pedig bármikor könnyedén cserélhetik, saját ízlésükhöz igazítva. A mindennapi használat során a zafírkristályüveg felel a kivételes tartósságért, és nyújt védelmet a készüléknek a karcolásokkal szemben. 

 

 

Maradj egészségesebb és motiváltabb minden nap!

A Samsung továbbfejlesztett, BioActive érzékelőjével ellátott Galaxy Watch FE számos hatékony fitnesz- és jólléti funkciót kínál, amelyek személyre szabott és könnyen megvalósítható tanácsokkal látják el a felhasználót akár a nap minden órájában. A Galaxy Watch FE számos fejlett alvásfunkciót kínál a minőségibb alvás érdekében, hogy minden nap jól indulhasson. Az eszköz – többek között – az alvásminták megfigyelésében, az Alvástréningben, és az alvásbarát környezet kialakításában támogatja a felhasználókat, akik emellett szívük egészségét is nyomon követhetik a szívműködést figyelő funkciókkal. Az okosóra Szívritmus-riasztás (HR Alert) funkciója érzékeli a rendellenesen magas vagy alacsony pulzusszámot, míg a Szabálytalan szívritmusérzékelő (IHRN) funkció megelőző jelleggel figyeli meg a pitvarfibrillációra (Afib) utaló szívritmusokat. Emellett a felhasználók a vérnyomás és az EKG monitorozásával részletesebb képet kaphatnak szívük egészségéről.

A felhasználók több mint 100 különböző edzést követhetnek nyomon saját fejlődési adataikkal együtt csuklójukról. A fejlett futáselemzés nemcsak az általános teljesítmény elemzésében segít a futóknak a hatékonyság növelése érdekében, hanem betekintést és útmutatást is kínál nekik a sérülések megelőzése érdekében, hogy közelebb kerülhessenek kitűzött céljaikhoz. Az optimálisabb futási élmény érdekében a Személyre szabott pulzustartomány funkció segíti a felhasználókat, hogy egyéni céljaikat fizikai képességeik alapján határozhassák meg.

A Galaxy Watch FE az egészségügyi célok elérésében és a motiváltság megőrzésében támogatja a felhasználókat. A Testösszetétel-mérő funkció átfogó test- és fitneszadatokkal mutatóként szolgál a fejlődés nyomon követéséhez. A felhasználók emellett olyan ösztönző értesítéseket is kaphatnak, amelyekkel folyamatosan tehetnek jólléti állapotuk fejlődéséért.

A Galaxy ökoszisztéma élményei

A Galaxy Watch széria többi készülékéhez hasonlóan a Galaxy Watch FE is zökkenőmentes, összekapcsolt élményeket kínál a Samsung Galaxy készülékek között. A felhasználók a Find My Phone funkcióval gyorsan és könnyedén megtalálhatják okostelefonjukat, ha órájukról leválasztották az eszközt. A Kameravezérlővel távolról vezérelhetik a csatlakoztatott Samsung okostelefon kameráját, csuklójukról közvetlenül válthatnak szöget vagy zoomolhatnak. A Samsung Wallet elérhető a Galaxy Watch FE készülékeken, vagyis a felhasználók fizethetnek az eszközzel a vásárlások során, és hozzáférhetnek egyéb fizetőeszközökhöz is, ezáltal az óra egy digitális pénztárcává válik.

Elérhetőség

A Galaxy Watch FE világszerte idén nyáron érkezik, Magyarországon a Bluetooth változata várhatóan június végétől, 89.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható, míg az LTE modellt idén ősszel vezetik be. A Galaxy Watch FE készülékről további információ a vállalat weboldalán elérhető.

Termékjellemzők: 

 

 

Kulcsszavak: okosóra, Samsung
Vissza