Maximális termelékenység, hatékony csatlakozási lehetőségekkel

Kütyü Magazin - 2024. június 26.

Az új Philips monitor kombinálja termelékenységet a csatlakoztathatósággal, így ideális eszköz a professzionális munkakörnyezetekben.
A Philips 49B2U6903CH egy csomó olyan új funkciót hoz magával, amelyek segítik az együttműködést a modern digitális munkahelyen: Nagy 48,8 hüvelykes /124 cm-es képernyő, 5120 x 1440 DQHD felbontás, nagyteljesítményű webkamera és még sok egyéb. 

Csatlakoztatva a professzionális munkakörnyezethez

A Philips 49B2U6903CH számos olyan jellemzővel bír, amely a munkahelyi használat során hasznos lehet: A Thunderbolt 4 port támogatja a nagy felbontású videót, és többszörös adatfolyamot nyújt daisy-chaininghez, ezáltal az optimális csatlakoztathatóság érdekében rendkívül sokoldalúan használható.

Az olyan funkciók, mint az „autoframing”, tehát automatikus keretezéssel rendelkező állítható webkamera, a zajszűrő mikrofon és a Busylight a világ minden sarkából megkönnyíti az együttműködést. Mindhárom fenti funkció aktiválásával a Philips 49B2U6903CH képes a webkamera nézetét úgy beállítani, hogy minden résztvevő elférjen a kereten belül, és 30 fokban előre-hátra döntésével a hosszú megbeszélések során is maximális rugalmasságot és kényelmet biztosít. 

A Busylight technológia ideális a közös irodában dolgozó szakemberek számára, mivel funkciója kommunikálja a felhasználó elérhetőségének státuszát. A webkamera tetején található Busylight ugyanis szinkronizálható a Microsoft Teams állapotokkal, és ténylegesen pirosra vált, ha a státusz "elfoglalt" vagy "ne zavarjon". 

 

 

Termelékenység növelése a Smart KVM segítségével

A Philips 49B2U6903CH monitorba épített Smart KVM kapcsoló ideális a források közötti átváltáshoz és a több feladattal történő zsonglőrködéséhez. A 'Ctrl' billentyű háromszori megnyomásával a felhasználó egyszerűen átválthat egy másik forrásra. A monitor termelékenységét növeli, hogy a nagyméretű 49 hüvelykes képernyő kiváltja a kétmonitoros elrendezéseket, és zökkenőmentes, egyképernyős munkafolyamatot biztosít: Olyan, mintha két 27 hüvelykes 16:9 Quad HD monitor lenne egymás mellett.

A Philips 49B2U6903CH a monitor keretén található fülhallgató akasztóval is fel van szerelve: így kényelmesen tárolható a fejhallgató, amíg nincs használatban.

A Philips 49B2U6903CH további jellemzői

A Philips 49B2U6903CH a fentieken felül immerzív ívelt kerettel és DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal is rendelkezik, továbbá a Flicker-Free funkcióval, LowBlue móddal és állítható magasságú lábazattal, így ez a modell minden szempontból kiváló a modern professzionális munkanapokra.

A Philips 49B2U6903CH monitor már elérhető 1,339.00 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: monitor, Philips
Vissza