A HONOR 200 sorozat egyesíti a művészetet és a technológiát az AI-alapú portréfotózással

Kütyü Magazin - 2024. július 10.

A HONOR, Európa leggyorsabban növekvő okostelefon márkája ma részletezte, hogy mit is takar együttműködése Rankinnal, az ikonikus fotóssal. Rankin olyan hírességeket fotózott, mint II. Erzsébet királynő, David Bowie és Kate Moss.

A kooperáció részei a Portrait Session filmek, amelyek a HONOR 200 Pro mesterséges intelligenciával működő portréfotó képességeit mutatják be. Az alkotásokban Rankin és más különleges vendégek, köztük Rankin felesége, Tuuli Shipster divatmodell és színésznő szerepelnek. A három film mindegyikében Rankin nyolc kulcsfontosságú lépésen keresztül vezeti végig a nézőket a tökéletes felvétel elkészítéséhez a legkülönbözőbb beállításokkal. Az egyik videó alább tekinthető meg:

 

 

A HONOR 200-as sorozat európai kampányának középpontjában az áll, hogy népszerűsítse és mindenki számára elérhetővé tegye a portréfotózást, bebizonyítva, hogy bárki lehet portréfestő mester. A filmek ezt erősítik, és arra invitálják a fogyasztókat Európa-szerte, hogy készítsék el és osszák meg saját portréikat. A bármilyen eszközzel készíthető képeket Rankin és csapata értékeli majd, hogy egy kiállítást állítson össze, amely idén nyáron a legfontosabb európai városokban lesz látható, többek között egy nagyméretű, ikonikus közép-európai óriásplakáton.

Rankin így fogalmazott: "A HONOR-ral együttműködve izgatottan mutatom be a 200-as sorozat képességeit és azt, hogy milyen egyszerű lenyűgöző portrékat készíteni mobiltelefonnal. Nagyszerű látni azokat a csodálatos képeket, amelyeket a fogyasztók a készülék bevezetése óta már beküldtek, és reméljük, hogy a filmek még több embert inspirálnak arra, hogy az elkövetkező hetekben elkészítse és beküldje a képeit."


Rankin

Az európai fogyasztók is esélyt kapnak arra, hogy megnyerjék a saját portréprogramjaikat Rankinnel, mivel a HONOR július 29-31. között egy különleges RankinLIVE eseményt tart London központjában. A Tottenham Court Roadon, az Outernet Pop 1 helyszínen zajló háromnapos eseményen a HONOR jóvoltából azok az európai jelentkezők, akik beküldik saját portréképüket, repülőjegyet, szállást és egy személyes fotózást nyerhetnek Rankinnel a londoni eseményen. A részvételi lehetőség részletei a HONOR közösségi felületein találhatók.

"A HONOR 200-as sorozatával büszkék vagyunk arra, hogy a művészet és a technológia tökéletes ötvözetét hozhatjuk el Európába, amely lehetővé teszi, hogy bárki minden alkalommal stúdiószintű portrékat készíthessen" – mondta Tony Ran, a HONOR európai elnöke. "A Rankinnel való együttműködés újabb bizonyítéka az európai piac iránti elkötelezettségünknek, és kihangsúlyozza a kiválóságra való fáradhatatlan törekvésünket a mobilfotózás határainak újradefiniálásában."

A játékról az alábbi linken tájékozódhatnak az érdeklődők: https://www.honor.com/hu/events/honor-200-series-social-activation/

Vissza