VOLT fesztivál jegyeket nyerhetnek a Like díjcsomagot lájkoló diákok

forrás: Kütyü Magazin - 2011. április 25.

A T-Mobile április 19. és május 13. között roadshow keretében három budapesti és hat vidéki felsőoktatási intézményben népszerűsíti új, a hallgatók igényeihez szabott, promóciós mobiltelefon díjcsomagját.

A diákok által, új előfizetésként igénybe vehető Like díjcsomag kedvező havi díja alacsony perc- és SMS-díjak mellett teljes egészében lebeszélhető, és a Like-ot választó fiatalok három T-Mobile-os barátjukat havi 100 óra erejéig 0 Ft-os percdíjjal hívhatják. Ezen felül a díjcsomag mobilnet-forgalmat is tartalmaz, és a túlforgalmazási díj miatt sem kell aggódni.
Nem csak emiatt érdemes azonban most Like díjcsomagra előfizetni. A különböző helyszíneken minden nap az első három Like díjcsomagot és hozzá tartozó készüléket vásárló diák páros napi belépőt kap a VOLT fesztiválra. Az egyetemeken és főiskolákon ideiglenesen kialakított T-Mobile chill-out zónában szórakozási lehetőségek várják a hallgatókat: az óriás csocsóasztalon egyszerre tizenhatan pörgethetik a bábukat, valamint videojátékok és laptopok is rendelkezésükre állnak a kikapcsolódáshoz az előadások között vagy után.
 

Vissza