Újra rendelhető a Vodafone nyári roamingajánlata, a Passport Hetijegy

forrás Prim Online - 2011. július 4.

A Passport Hetijeggyel hét napon keresztül a megszokott magyarországi tarifákon lehet telefonálni.

Július 1-jétől a Vodafone ügyfelei kedvező áron – hazai percdíjakkal – hívhatják ismerőseiket az Európai Unió területéről, Horvátországból, Törökországból vagy Svájcból. A Passport Hetijegy szolgáltatásnak köszönhetően ugyanis a lakossági és kisvállalati ügyfelek hét napon át a megszokott magyarországi tarifákon telefonálhatnak külföldön 1990 Ft aktiválási díj ellenében, külön kapcsolási díj nélkül. A szolgáltatás egymás után többször is megrendelhető sms-ben a P7 kód 1270-es számra való elküldésével. A hazai percdíjak minden megrendelt időszakban addig érvényesek, amíg az indított vagy a fogadott hívásforgalom mennyisége el nem éri a 200 percet.

Mobilinternet külföldről kedvezményes áron


Az okostelefonjukon külföldön internetezni szándékozó Vodafone-felhasználók két tarifa közül választhatnak. A MobilWeb Napijegy Külföldön csomag segítségével 15 európai országban használhatják készüléküket napi 10 MB-os adatforgalomig, 690 Ft-ért, amelyet csak akkor számláz ki a Vodafone, ha ténylegesen interneteznek az adott készüléken. A kedvezményes adatforgalom 80 és 100%-ának elérésekor SMS-ben értesítést kapnak, így akadályozva meg a limit túllépését. A megrendeléshez SMS-t kell küldeniük a 1270-es telefonszámra RNAPI kóddal.

Azoknak az ügyfeleknek, akik évente több alkalommal látogatnak külföldre, a MobilWeb Külföldön a tökéletes választás havi 1690 forint előfizetési díjért. Ezzel napi 50 MB, azaz havi szinten akár több mint 1 GB adatforgalmat használhatnak fel az EU országainak bármelyikében, valamint Horvátországban és Svájcban is. A tarifacsomag egyéves hűségnyilatkozat aláírásával a Vodafone üzleteiben köthető meg.

Kulcsszavak: Vodafone-hu, roaming
Vissza