Motorola Atrix dokkolóval - A Vodafone kínálatában

Kütyü Magazin - 2011. december 13.

A Motorola csúcsmobilja kicsit megkésve bár, de megérkezett a hazai Vodafone üzletek polcaira. A piros szolgáltató dokkolóval együtt értékesíti a készüléket, s ez sok újdonságra vágyó felhasználó számára vonzó lehet.

A HD dokkoló alaposan kiterjeszti a telefon fő funkcióit, miután 3 USB, 1 HDMI és egy 1 audioport csatlakozással is rendelkezik. Mint az látható, nem csak egy egyszerű töltőről van szó, mert a telefont belehelyezve, és a számítógéppel összekötve azonnal használhatóvá válik a billentyűzet, egér és fejhallgató is. A csatlakozásnak köszönhetően a TV vagy számítógép kijelzőjén megjeleníthető a telefon tartalma, így biztosítva a kényelmes böngészést vagy levelezést, a hozzá járó távirányító segítségével pedig kényelmesen kezelhető minden tartalom és felület. Az Android rendszerű telefon használata azonban dokkoló nélkül is egyszerű, hiszen a 4 hüvelykes, Gorilla Glass technológiája karcálló kijelzőn nagy méretben jelennek meg az alkalmazások, weboldalak.

A készülék kétmagos, Nvidia Tegra 2 processzora hihetetlen gyorsasággal reagál a felhasználó minden gondolatára, a játékokat és HD videókat is dinamikusan kezeli a szerkezet, így kiemelkedő felhasználói élményt biztosít. Emellett a Motorola Atrix az üzleti felhasználók számára is nélkülözhetetlen kellék lehet, hiszen a biztonságos biometrikus ujjlenyomat-leolvasóval semmilyen adat nem kerülhet illetéktelen kézbe.

A kifinomult megjelenésű Motorola Atrix kétéves Top L kategóriás előfizetéssel, dokkolóval együtt 69 990 forintért vásárolható meg a Vodafone üzleteiben.

Vissza