Megfizethető noteszgép iskolakezdéshez - Fujitsu LIFEBOOK SH531

Kütyü Magazin - 2011. augusztus 17.

A Fujitsu bemutatta új noteszgépét, amely kedvező, 500 euró alatti áron nyújt teljes funkcionalitást. Az iskolai használatra ideális 13,3 hüvelykes képernyővel ellátott Fujitsu LIFEBOOK SH531 modell 1,9 kg súlya dacára sem kényszeríti gazdáját kompromisszumra jellemzők, teljesítmény vagy energiahatékonyság terén. 

A CEMEA&I régióban a Fujitsu viszonteladóitól beszerezhető, karcsú vonalvezetésű LIFEBOOK SH531 a diákok minden igényét kielégíti: tükröződésmentes kijelzővel könnyíti a kültéri használatot, Computrace-kompatibilis BIOS-szal támogatja a gép távoli követését lopás vagy elvesztés esetén, szoftvereket és merevlemez-zármechanizmust tartalmaz és folyadékálló billentyűzettel is rendelkezik.

Sokoldalú csatlakoztathatóságáról beépített Bluetooth, WLAN, eSATA port és külső UMTS-modult befogadó ExpressCard bővítőhely gondoskodik. Az Intel Wireless Display Technology segítségével az eszköz vezeték nélkül csatlakoztatható kijelzőhöz.

A LIFEBOOK SH531 megtervezésekor a Fujitsu ügyelt rá, hogy az eszköz életciklusa minden szakaszában minimálisan terhelje a környezetet. Csökkentette a gyártási folyamatban a mérgező anyagok használatát, és a rendszer kialakításakor szem előtt tartotta az energiahatékonyságot. A teljesítményt automatikusan a felhasználó szükségleteihez igazító, intelligens, második generációs Intel Core i3 és i5 processzoroknak köszönhetően a noteszgép akkumulátor-üzemideje több mint hat óra.

Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahelyi rendszerekért felelős vezetője így nyilatkozott: „Korábban a megfizethető noteszgép vásárlása óhatatlanul kompromisszumot jelentett funkcionalitás terén. A LIFEBOOK SH531 változtat ezen, ezért logikus választás diákok vagy olyan kisvállalati felhasználók számára, akik vonzó áron keresnek teljes értékű noteszgépet.” 

Vissza