Legyen a zsebed a mobilod! – Játékos androidos alkalmazás

forrás Prim Online - 2011. szeptember 13.

Szeptember 12-én újabb magyar fejlesztésű applikációval, a Messy Pocket-tel bővült az Android Market kínálata. Az interaktív virtuális zsebbel könnyen az egyéniségedhez illővé varázsolhatod a mobilodat. Hogy mi kerüljön a zsebedbe, annak szinte csak a képzeleted szab határt. A kulcsoktól az aprópénzen át, a gumimaciig, cukorkáig, óvszerig, rágógumiig bármit beletehetsz, amit csak szeretnél.

Unalmas a buszozás, de nincs kedved olvasni, vagy már csak pár perced van a tanóra kezdetéig? Töltsd le a Stereobold legújabb fejlesztésű applikációját, a Messy Pocket-et, és engedd szabadjára a képzeletedet! Tömd meg a mobilzsebedet a kedvenc cukorkáddal, aprópénzzel, rágógumival, de ne felejtsd ki a kulcscsomódat sem! Ha pedig többet szeretnél kihozni a virtuális zsebedből, válogass a Messy Pocket kiegészítő csomagjai közül.

A Pocket Plus Extension Pack letöltésével 8 extra háttérminta közül választhatsz, és a kedvenc fényképed mellett akár euró, dollár vagy forint is kerülhet a zsebedbe. Aki pedig egy kis izgalomra vágyik, annak a Badass az ideális választás. Az appal bárkiből igazi gengszter válhat. Csak egy kattintás, és már zsebre is vághatod a kiválasztott töltényeket, késeket, boxereket és a fegyvereket is. Ha pedig inkább pihentető kikapcsolódást választanál, töltsd le a Fishermen’s csomagot. Itt mindent megtalálhatsz, ami nem hiányozhat egy igazi horgász kelléktárából. Válogass a számtalan horog, csali, úszó, damil közül, és már indulhat is a képzeletbeli horgász túra!

A Stereoboldnál természetesen a lányokra is gondoltak, akik a Pink Pockettel már a mobiljukon is magukkal vihetik kedvenc szájfényüket, szemhéjpúderüket, rúzsukat, körömlakkjukat, de akár még a körömreszelőjüket is.

A Messy Pocket alapcsomagot ingyen letöltheted az Android Marketről, míg a Pocket Plus 1,13 $-ért, a Badass, a Fishermen's és a Pink Pocket kiegészítő csomagokat 1,36 $-ért vásárolhatod meg az androidos piactéren.

 


 

Vissza