Négy HTC mobil biztos kap Ice Cream Sandwich frissítést - Frissítve

Farkas Norman - 2011. november 7.

A tajvani gyártó magyar Facebook oldalán tedd bejegyzése szerint 2012 elején megérkezik az Android 4.0 Ice Cream Sandwich update a Sensation, Sensation XL, Sensation XE és Evo 3D készülékekre.

Íme a bejegyzés, mely máris tartalmazza az első négy készüléket, melyek érintettek az ügyben:

„A HTC tudja, hogy mennyire szeretnétek már a készüléketeken tudni a Google Android szoftverének legújabb verzióját, az Ice Cream Sandwich-et. Ezért szeretnénk Veletek megosztani az első hullámban frissítésre kerülő - hazai forgalomban kapható - HTC készülékek listáját. Az Ice Cream Sandwich 2012 elején érkezik meg a HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE és HTC EVO 3D készülékekre szoros együttműködésben a szolgáltatókkal. Készülékeink felmérése továbbra is folyik, maradjatok velünk a további részletekkel kapcsolatban a HTC és az Ice Cream Sandwich kapcsán.”

HTC Magyarország

Bár nem túl nagy meglepetés, hogy a fent említett csúcsmobilok részesülnek majd frissítésben, az mindenképp bíztató, hogy a gyártó elkezdte felmérni, hogy mely termékei alkalmasak az új rendszer befogadására.

Ha további HTC kütyükről is kiderül, hogy Android 4.0 update-et kapnak, jelentkezünk.

UPDATE: A tajvani gyártó frissítette Facebook bejegyzését mi szerint nem csak 4, hanem 8 mobiltelefonjára várható ICS frissítés. Az új rendszerre váró kütyük közül csak 4 elérhető az Egyesült Államokon kívül: HTC Sensation, HTC Sensation XE, HTC Sensation XL és HTC Evo 3D.

A gyártó bejegyzése így szól:

"A HTC tudja, hogy mennyire szeretnétek már a készüléketeken tudni a Google Android szoftverének legújabb verzióját, az Ice Cream Sandwich-et. Ezért szeretnénk Veletek megosztani az első hullámban frissítésre kerülő HTC készülékek listáját.A mától kapható új HTC Vivid* megfogja kapni az ICS frissítést. Az Ice Cream Sandwich 2012 elején érkezik meg a HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE, HTC EVO 3D, HTC Rezound*, HTC EVO Design 4G* és HTC Amaze 4G* készülékekre szoros együttműködésben a szolgáltatókkal. Készülékeink felmérése továbbra is folyik, maradjatok velünk a további részletekkel kapcsolatban a HTC és az Ice Cream Sandwich kapcsán.
* USA területén elérhető készülék."

Vissza