Új színes HP LaserJet nyomtatók az irodai produktivitás fokozásáért

Kütyü Magazin - 2012. február 16.

A HP bemutatta új LaserJet Pro 300 és 400 sorozatú nyomtatóit, melyekkel a kis- és középvállalatok fokozott produktivitás és hatékonyság mellett készíthetnek professzionális minőségű színes dokumentumokat.

A HP LaserJet Pro 300/400 színes nyomtatósorozat tagjai:

—  A HP LaserJet Pro 300 color M351 nyomtatók élénk színhatású, kifogástalan nyomatokkal látják el a KKV-kat és az otthoni irodákat.

—  A HP LaserJet Pro 400 color M451 nyomtató megnövelt nyomtatási sebességgel teszi lehetővé professzionális minőségű színes nyomatok (pl. marketing szóróanyagok) készítését.

—   A HP LaserJet Pro 300/400 színes MFP-sorozat mindkét modellje könnyen kezelhető 3,5 hüvelykes színes érintőképernyővel rendelkezik:

—  A HP LaserJet Pro 300 color MFP M375 egyszerű nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási funkciókkal fokozza a produktivitást és támogatja a vállalatokat a kiváló minőségű színes nyomatok és marketinganyagok készítésében.

—  A HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 a fenti képességek mellett a nyomtatási sebességet és a kimeneti kapacitást is növeli. Alapkiépítésben támogatja a duplex nyomtatást és proaktívan felügyeli az irodai dokumentumkészítést a HP Web Jetadmin segítségével.

A HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 minden fontos funkciót biztosít: gyors, kiváló minőségű nyomtatást, szkennelést, másolást és faxolást – mindezt egyetlen kompakt csomagban.

HP LaserJet Pro 400 color MFP M475

„A HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 tökéletes irodai nyomtató, mivel gyors, csendes és lehetővé teszi, hogy a vállalat maga készítse el színes marketinganyagait” – mutatott rá Robert Dinkelacker, a LaserJet modellekért felelős EMEA-régióbeli marketingmenedzser. „Megváltoztatja a játékszabályokat, lenyűgöző nyomtatási sebességgel és funkcionalitással javítja a produktivitást. A külső anyagok házon belüli elkészítésével jelentős összeget takarít meg, amit egyébként külső szolgáltatóknak kellene kifizetni. A webalapú nyomtatást támogató jellemzői ésszerűsítik a munkafolyamatokat, és a felhőben is lehetővé teszik saját marketinganyagok készítését és PC nélküli megosztását.”

A HP LaserJet Pro 400 color M451 és a HP LaserJet Pro 300/400 color MFP sorozatok webes csatlakozással rendelkeznek és sokféle mobil nyomtatási megoldást támogatnak: pl. HP ePrint, HP Wireless Direct és Apple AirPrint, amelyekkel a felhasználók szinte bárhonnan, bármilyen mobil eszközökről nyomtathatnak és út közben is megőrizhetik prduktivitásukat.

Mivel a HP LaserJet Pro 300/400 color MFP sorozat támogatja a HP üzleti alkalmazásait, felhasználóik a webes tartalmak széles körét nyomtathatják közvetlenül a világhálóról az érintőképernyős kijelző segítségével.

A HP LaserJet Pro 300/400 színes nyomtatósorozat és a HP LaserJet Pro 300/400 színes MFP sorozat egyes modelljeinek elérhetősége országonként változik. A regionális elérhetőségről és árakról a HP.com webhely tájékoztat.

Vissza