Ígéretes kütyüket mutat be az MWC-n a NEC

Farkas Norman - 2012. február 23.

A japán gyártó három Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapú masinával készül a jövő héten kezdődő Mobile Wolrd Congressre. A trió legizgalmasabb tagja a szétnyitható kialakítású Best Cloud UX egység lehet.

A NEC termékei eddig többnyire csak Japánban voltak elérhetők, ám ez a helyzet megváltozni látszik. Az alant látható képek azt tanúsíthatják, hogy az érdekes újdonságokat a globális piacra szánja a gyártó.

A jövevényekről egyelőre nem túl sok információ áll rendelkezésünkre, mindössze annyit tudunk, hogy az Android 4.0 Ice Cram Sandwich operációs rendszert futtatják és rendelkeznek 4G LTE támogatással.

A trió legstílusosabb („The most Stylish”) tagja tűnik a legátlagosabbnak a külseje alapján, ám ez a modell rendelkezik vízálló képességgel, ami mindenképp izgalmassá teszi. A középen látható, nagy képernyővel megáldott telefon nem meglepő módon a méretes, feltételezhetően kiemelkedő felbontású megjelenítőjével kíván kitűnni a tömegből. A legütősebb a Sony P tablet kialakítását idéző, „Best Cloud UX Device” felirat alatt elhelyezett eszköz, mely már ránézésre is sok jót ígér, hiszen kinyitva táblagépéként, becsukva (jobban mondva, kicsukva, mert kívülre kerültek a kijelzők) pedig mobiltelefonként is használható.

A jövő héten kezdődő Mobile World Congressen többet megtudhatunk a NEC új modelljeiről.

Vissza