Új 2,5” SATA-III SSD meghajtók a Verbatim-tól

Kütyü Magazin - 2012. február 27.

A Verbatim 2,5’’ SATA-III SSD kétszer gyorsabb, mint a SATA-II, így a szélessáv minden előnyét élvezhetjük. Az új meghajtó kivételes adatátvitelre, akár 550MB/sec olvasási és 510MB/sec írási sebességre képes, valamint gyorsabb rendszerbetöltést és gyorsabb rendszer-reakcióidőt biztosít.

Az SSD-k félvezető flash memória chipeket alkalmaznak az adattároláshoz, így a merevlemezekkel ellentétben nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket.  Ennek köszönhetően mechanikailag jelentősen stabilabbak, és jóval kisebb eséllyel hibásodnak meg, továbbá hangtalanok és nagyon kevés energiát használnak.

A Verbatim SSD meghajtója ideális, cserélhető adattároló a notebookot és asztali PC-t használó felhasználók számára. Az új termékek már kaphatók a szaküzletekben és a viszonteladóknál.

Verbatim 2,5" SATA III SSD - Főbb jellemzők

- 120GB-s és 240GB-s kivitelben 

- Kétszer gyorsabb, mint a SATA-II meghajtók: akár másodpercenként 550 MB olvasási és 510 MB írási sebességgel 

- 6GB/s host átviteli sebesség

- Gyorsabb rendszerfelállás

- Megnövelt akkumulátor élettartam és gyorsabban rendszer-reakcióidő

- A HDD merevlemeznél hatékonyabb rázkódásvédelem

- A csúcsminőségű SandForce 2281 vezérlőnek, a kiemelkedő hibajavítási és hibakezelési (EDC/ECC) és fejlett elhasználódás-kiegyenlítési algoritmusnak köszönhetően hosszútávon megbízható és stabil teljesítményt biztosít

- S.M.A.R.T. (Self Monitoring and Reporting Technology) és natív TRIM parancstámogatás Windows 7 operációs rendszerekhez

- 2 év garancia

Vissza