Úton a Mobiado legújabb luxusmobilja – Grand Touch Aston Martin

Farkas Norman - 2012. március 7.

A kanadai gyártó március elsején mutatta be második Aston Martin mobiltelefonját Vancouverben. Az Android rendszerű, prémium anyagok felhasználásával készült okostelefon hazánkban is elérhető lesz.

Bár a luxuskütyü hardveres felszereltség szempontjából sem mondható gyengének, az anyaghasználata teszi igazán érdekessé. Az Android 2.3 Gingerbread rendszerű telefon háza repülőgépgyártásnál alkalmazott alumíniumból készült, kijelzőjét 139 karátos zafírkristály fedi, oldalán pedig gyöngyház betétek kaptak helyet, melyek színét a felhasználó választhatja ki. A vörös arany, illetve arany bevonattal is rendelhető masina már messziről felismerhető Aston Martin logóval ékesített akkumulátorfedeléről, valamint egyedi látvány- és formavilágáról.

Az előtelepített Aston Martin ihlette multimédiás tartalmakkal érkező készülék lelke egy 1GHz órajelű Cortex-A8 processzor, melyet egy PowerVR SXG540 grafikus gyorsító, 512MB RAM és 16GB belső tárhely egészít ki. A GPS, WLAN és Bluetooth modulok mellett DLNA támogatást, HSDPA adatátviteli képességet, négysávos GSM modult, microUSB csatlakozót és két kamerát (5 megapixeles fő- és VGA előlapi) találunk a mobil repertoárjában. Az előlap javát kitöltő, nemes zafírüveg alatt egy 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású S-LCD érintőképernyő teljesít szolgálatot.

A Mobiado Grand Touch Aston Martin hazai megjelenéséről és irdatlanul magasnak ígérkező áráról a gyártó magyar oldalán találhatsz bővebb tájékoztatást.

Vissza