Megújul a HTCSense.com – A felhasználói adatok április 30-ig menthetők

Farkas Norman - 2012. március 27.

A tajvani gyártó bejelentette, hogy hamarosan nagyszabású felújításon fog átesni a HTCSense.com. Az oldal hamarosan leáll, a felhasználóknak pedig április 30-ig van lehetőségük arra, hogy az ott tárolt adataikat lementsék.

A HTC tájékoztatása szerint a Sense kezelőfelülethez kapcsolódó, adataink szinkronizálására, biztonsági mentésére is lehetőséget nyújtó szolgáltatás renoválása hamarosan kezdetét veszi. Aki használja, vagy valaha használta a HTCSense.com oldalt, annak április 30-ig van lehetősége, hogy az ott tárolt névjegyeit, üzeneteit, híváslistáját és egyéb adatait egy Zip fájl formájában lementse, ugyanis azok a megadott határidő után törlésre kerülnek.

Bár nem tudni, hogy valami újdonság érkezik-e a Sense felhasználók életébe, az biztos, hogy időszerű lenne már egy kicsit felrázni a felületet és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat. Lehetséges, hogy a HTCSense.com leállítása és kipucolása elsősorban a fiókjukat nem használó júzerektől való megszabadulást szolgálja.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen fejlesztésekkel rukkolnak elő a HTC emberei. Egyébként az érintett felhasználók rögtön értesítést kapnak majd, ha elérhető lesz az új, továbbfejlesztett szolgáltatás.

Vissza