Beats Solo fejhallgató jár a HTC One X Deluxe kiadásához

Farkas Norman - 2012. március 14.

A tajvani gyártó legújabb csúcsmodellje limitált kiadásban is az üzletek pocaira kerül. A HTC One X Deluxe Limited Edition csomagja egy prémium minőségű hangzást nyújtó Beats Solo fejhallgatót is tartalmaz.

A gyártó szülőhazájában, Taivanon március 20-ától előrendelhető lesz a korlátozott számban forgalmazásra kerülő One X Deluxe kiadás. A 180 dolláros fejhallgatót tartalmazó csomagot 840 dollárért foglalhatják majd le a zenekedvelő érdeklődők - ez az ár 60 dollárral több a szimpla kiadásénál.

A kiemelkedő zenei élményről nem csak a prémium kategóriás fejhallgató gondoskodik, hanem a One X szoftveres Beats Audio hangrendszere is. Ez utóbbi egyébként a HTC minden One szériás modelljében megtalálható. Az Android 4.0.3 operációs rendszert futtató, Sense 4.0 kezelőfelülettel felvértezett One X borzalmasan erős hardvert tudhat magáénak. A megfelelő felhasználó élményt, a kiemelkedő multimédiás képességeket és a rendszer zökkenőmentes működését a 4,7 hüvelykes, 720p felbontású érintőképernyő, a 8 megapixeles, 1080p Full-HD videók rögzítésére képes kamera és az 1GB RAM-mal kiegészített, négymagos, 1,5GHz órajelű Nvidia Tegra 3 processzor biztosítja.

A HTC One szériás okostelefonjairól (One V, One S, One X) itt olvashatsz bővebben.

Vissza