Hajlított kijelzővel érkezik az első PureView kamerás Nokia Lumia?

Farkas Norman - 2012. április 10.

Nemrég bukkant fel egy inkább érdekes, mint hiteles fotó, melyen - a forrás szerint - a közeljövőben bemutatásra kerülő, 41 megapixeles kamerával megáldott Nokia Lumia okostelefon látható.

Korábban már a Nokia részéről is megerősítést nyert a hír, mi szerint PureView kamerával felvértezett Lumia okostelefonok kerülnek a finn gyártó termékpalettájára, melyekben egyesülhetnek a Windows Phone rendszer sajátosságai a Nokia 808 PureView veszteségmentes nagyítást és kiemelkedő minőséget nyújtó képalkotási képességeivel.

Az alant megcsodálható, kiszivárgott fotó állítólag az első PureView kamerás Lumia modellt mutatja be, amely – a feltételezések szerint – 4,3 hüvelykes, hajlított HD érintőképernyőt, valamint Adreno 320 grafikus gyorsítót kap majd a 41 megapixeles kamera mellé.

Ha valóban a szóban forgó masina szerepel a képen, akkor azt kell mondanunk, hogy kissé meglepő irányváltás tett a Nokia dizájn csapata, hiszen a letisztult Lumia 800 és 900 után egy olyan formát alkottak, amely már-már méltatlannak tűnik egy csúcsmodellhez.

[Forrás: Engadget]

Vissza