Vodafone Navigation Hungary: iGO primo alapokon

Kütyü Magazin - 2012. április 13.

Már letölthető a Vodafone Navigation Hungary frissített változata, amely az iGO primo app legújabb funkcióit is tartalmazza és az on-board navigációnak köszönhetően használata nem generál extra költségeket az iPhone-felhasználók számára.

Díjmentes frissítésként tölthetik le telefonjukra a Vodafone-os iPhone-előfizetők az iGO primo szoftvermotoron futó Vodafone Navigation Hungary legújabb verzióját. A Vodafone Magyarország és az NNG közös navigációs alkalmazása tulajdonságait tekintve megegyezik az iGO primo app magyarországi kiadásával, ám ezen felül tartalmazza a Vodafone üzletek helyét jelző POI-adatbázist is.

Az átdolgozott szoftvermotornak köszönhetően az alkalmazás még stabilabb és gyorsabb lett, valamint olyan új funkciókkal gazdagodott, mint a zöld útvonalak tervezése, a Google helyfüggő keresés funkciója és az útkereszteződések valósághű ábrázolása. Az előző verzióhoz hasonlóan a navigáció teljes mértékben on-board, azaz a térképeket és a POI-adatbázist az okostelefon tárolja, tehát nem kell külön adatforgalmi vagy roaming díjat fizetni a használat után.

További újdonságként a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra is, hogy az alkalmazáson belül térképeket és egyéb extrákat vásároljanak, többek között a sebességmérő kamerák helyét jelző adatbázist, háromdimenziós várostérképeket és valós idejű forgalmi adatokat. A környező országok térképeinek hozzáadásával az országhatárokon átlépve is lehetővé válik a folyamatos navigáció és útvonaltervezés. A megvásárolható régiók az alábbi országok térképeit tartalmazzák:

-      Horvátország és Bosznia-Hercegovina

-      Németország, Ausztia és Svájc

-      Olaszország, Szlovénia és Málta

-      Spanyolország és Portugália

-      Csehország és Szlovákia

-      Románia

 

A szoftver tulajdonságairól részletes leírás, illetve bővebb információ a www.igomyway.com/iphone és a http://iphone.vodafone.hu weboldalakon található.

Vissza