USB 3.0-t támogató pendrive-ok kedvező áron a Verbatimtől - Store ‘n’ Go V3

Kütyü Magazin - 2012. május 4.

A Verbatim bemutatta új USB-meghajtó-sorozatát, melynek tagjai már támogatják az USB 3.0 “SuperSpeed” villámgyors adatátviteli technológiát. Az új meghajtókat kis méret és kúpszerű forma jellemzi, csatlakozójuk pedig a ‘Slide and Lock’ mechanizmusnak köszönhetően elrejthető, így védve van a külső hatásoktól. A Store ‘n’ Go V3 hét színben kerül forgalomba, a csúcsmodell kapacitása 64 gigabájt.

Az USB 3.0 támogatásának köszönhetően a Store ‘n’ Go V3 akár tízszer gyorsabb adatátvitelre képes, mint az USB 2.0-át támogató modellek, ami bármilyen fájlméret és fájltípus esetén jelentős sebességnövekedést jelent. Az USB 3.0 visszamenőlegesen kompatibilis az USB 2.0-val.

A praktikus ‘Slide and Lock’ mechanizmus a csatlakozó becsúsztatásával védi azt a külső hatásoktól. A meghajtó használata közben rögzül, használaton kívül pedig visszahúzza a csatlakozót egy zárt pozícióba. A 16 gigabájtos verzió napsárga-, eukaliptuszzöld-,rózsaszín-, karibikék-, narancs-, és ibolyaszínben kapható. A szürke Store ‘n’ Go V3 8, 16, 32 és 64 gigabájtos változatban érhető el, így nagyobb méretű fotók és videók tárolására is alkalmas.

A termékek javasolt fogyasztói ára mérettől és színtől függően 3000 és 10 000 forint között alakul.

Kulcsszavak: Verbatim, pendrive, USB
Vissza