App! Képzés a HWSW-től

Czipperer Dia - 2012. május 12.

A HWSW az IT Factory-val közösen hirdeti meg App! Képzését, ahol nemcsak az elérendő célokat, eredményeket jelölik meg, hanem fókuszban a „Hogyan?” lesz, vagyis az út, ahogyan el lehet készíteni egy sikeres applikációt. A képzés május 22-tól 7 alkalommal várja azokat, akik látják a lehetőségeket a mobil platformokban.

Mivel egyre nagyobb igény mutatkozik a felhasználók részéről az applikációk iránt, ezért próbálják meg magát a készítést, a buktatókat bemutatni. Szerintük az az igazi erősség, ha megtaláljuk a különbségeket az asztali alkalmazásokhoz és a webhez képest, nem pedig a párhuzamokat keressük.
A képzésen a tervezést és dizájnt, vagyis a termékfejlesztés folyamatának első fázisát sajátíthatják el a résztvevők: első lépésben ennek kulcsszavait, a kezdeti és alapvető lépéseit. Majd a végleges koncepcióterv után jöhet a második fontos mozzanat, amely nem más, mint a funkciók és navigációs folyamatos lépései. Itt előkerül majd az erőforrás-kezelés és a hardveres függőség felmérésének kérdése is. Ezután jöhet a kreatív munka másik fele, a vizuális elemek megtervezése (tipográfia és hangulat).
Bónuszként pedig a résztvevők elsajátíthatják, mitől is lesz egy alkalmazás igazán szerethető, hogyan lehet megfelelő érzelmeket kiváltani a használóból - ami nem egyszerű feladat. Ez nem elhanyagolható tényező, hiszen a mobiltelefon ma már az emberek életének meghatározó részét képezi, ezáltal az alkalmazások is.

A résztvevők nemcsak elméleti és gyakorlati tudással gazdagodnak, hanem a már képzett szakemberek személyes élményeit is megismerhetik, és ennek révén minden bizonnyal kitekintést nyerhetnek a piac többféle folyamatára is.
A képzés fejlesztőknek, vállalkozásoknak, ügynökségeknek és vállalatoknak egyaránt naprakész tudást biztosít amellett, hogy munkájukat hatékonyabbá és igazán minőségivé teheti.


A teljes program és a jelentkezés a hivatalos honlapon érhető el.
Forrás: hwsw.hu

Vissza