Bemutatkozott a Panasonic Eluga V

Farkas Norman - 2012. május 21.

4,6 hüvelykes HD megjelenítővel, kétmagos, 1,5GHz-es processzorral és 13 megapixeles, LED villanóval szerelt kamerával érkezik a Panasonic Eluga nagytesója, az Eluga V.

A japán NTT DoCoMo szolgáltatónál jelenik meg az Eluga V, mely tudását tekintve a Panasonic Eluga és Eluga Power modellek között foglal helyet. Érdekesség, hogy a családban csak az Eluga V kapott segédfényt a hátlapi kamerájához – mely egyébként 13,2 megapixeles felbontással kecsegtet.

A rózsaszín, pezsgő és sötétkék színben megjelenő kütyü 4,6 colos, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyővel, kétmagos, 1,5GHz-en pörgő TI OMAP 4460 processzorral, 1GB RAM-mal és 8GB – microSDHC kártyával bővíthető - belső tárhellyel rendelkezik, fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot. A 10,7 milliméter vastag, por- és vízálló burkolattal felvértezett készülék 1,3 megapixeles előlapi kamerát kapott, s további érdekessége, hogy a vezeték nélküli töltést is támogatja.

A Panasonic Eluga V P-06D néven kerül be június vagy július folyamán az NTT DoCoMo kínálatába, japánon kívüli forgalmazásáról egyelőre nincs információ.

[Forrás: Panasonic (japán)]

Vissza