MyRoyalCorgi - Virtuális kutyaidomító iPhone játék

forrás Prim Online - 2012. május 31.

Megjelent a MyRoyalCorgi - az ARworks által fejlesztett, a maga nemében egyedülálló, különleges, kutyaidomító, Augmented Reality technológiát használó okostelefonos alkalmazás, melyet az Angol Királynő uralkodásának e hétvégén ünnepelt, 60. évfordulójára fejlesztett a cég.

Az  iPhone-n és iPaden futó játékban előttünk, az asztalon, földön jelenik meg a királynő kedvence, a 3 dimenziós Corgi fajtájú kiskutya – aki még a macskákkal is nyugodtan megfér. Őt kell a megszokott módon, tehát simogatással és jutalmazással - különböző egyszerűbb és bonyolultabb feladatokra betanítani. Ha elég ügyesek vagyunk, még szalutálni is fog a nappalinkban vagy éppen tenyerünkben a királynő és a mi tiszteletünkre.

A kutyus persze, ahogy az az Augmented Reality technológiánál szokásos, az okostelefon kameráját egy különleges képre, a markerra tartva jelenik meg. Ehhez ebben az esetben, az eseményhez hűen, csak  egy 5-10 vagy 20-s címletű font bankjegyre van szüksége az alkalmi kutyaidomárnak – és érdemes is mindegyiket beszerezni, hiszen mindegyiken más-más produkciót fog virtuális házikedvencünk megtanulni.

forrás: http://arworksmain.blogspot.com/

Vissza