Új promó videón a Galaxy S III

Farkas Norman - 2012. június 3.

A Samsung egy új videóval rukkolt elő, mely három és fél percben mutatja be a Galaxy S III sokoldalúságát. A felvétel megtekintése erősen ajánlott számodra, ha kíváncsi vagy a lenyűgöző tudással bíró készülék innovatív funkcióira.

A héten megérkezett a piacra a dél-koreai gyártó idei androidos csúcsmobilja, a Galaxy S III. Hazánkban két héten belül mindhárom mobilszolgáltató kínálatában, illetve kártyafüggetlenül is elérhető lesz az eszköz.

A telefont hatalmas érdeklődés övezi, hiszen már megjelenése előtt több mint kilencmillió darabot rendeltek elő belőle világszerte. A Samsung azonban továbbra sem pihen, újonnan kiadott promó videójával további tömegeket szeretne megérinteni.

Az alant látható, hangulatos felvétel bemutatja a mobiltelefon olyan funkcióit és képességeit, mint például az S Voice személyi asszisztens, a Smart Stay, a Pop up Play, a WiFi Direct, az NFC, vagy a kiemelkedő minőségű, rengeteg lehetőséggel kecsegtető kamera.  A videó egy sor olyan élethelyzetet vonultat fel, melyekben jól jöhet a "mindentudó" S III, így az eddig kételkedő júzerek számára is vonzóvá teheti a masinát.

Téged lenyűgözött a mobiltelefon, vagy sem? Hozzászólásodban áruld el, miért!

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: videó, Galaxy, Samsung
Vissza