Júniusban érkezik a kétkártyás Galaxy Ace DuoS

Farkas Norman - 2012. május 25.

A Samsung középkategóriás, két SIM kártya egyidejű kezelése alkalmas mobilja júniusban landol a piacon. A Galaxy Ace DuoS most bemutatott verziója valóban kétkártyás, nem úgy, mint az ugyanezen a néven elérhető elődje, mely csak egy kártyafoglalatot kapott és a GSM mellett a CDMA hálózatok elérését is támogatja.

Az Android 2.3 Gingerbread rendszerű újdonság – a bevezetőben említett névrokonával szemben - lehetőséget nyújt két GSM hálózat párhuzamos használatára. A 832MHz-es processzorral, 512MB RAM-mal és 3GB belső tárhellyel ellátott mobil érdekessége az a hasznos funkció, hogy a második SIM kártyára érkező hívást akkor is észleljük, ha épp beszélünk az első SIM-hez tartozó vonalon, tehát mindkét számunkon folyamatosan elérhetőek maradhatunk. A fícsörnek a találó „Dual SIM always on” (mindig bekapcsolt Dual SIM) nevet adta a gyártó.

A Galaxy Ace Duosról érdemes megemlíteni, hogy a fentieken kívül 3,5 hüvelykes, 480 x 320 pixel felbontású érintőképernyőt, 5 megapixeles kamerát, microSD bővítőhelyet, WLAN és Blueooth modult, 1300mAh kapacitású akkumulátort, valamint 7,2Mbps sebességű HSDPA adatátviteli képességet is kapott.

A telefon Oroszországban jelenik meg elsőként, június folyamán. Később Európa több régiójában, illetve Latin-Amerikában, Ázsiában, Afrikában, Kínában és a Közel-Keleten is elérhető lesz. A Galaxy Ace DuoS várható ára egyelőre nem ismert.

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Dual SIM, Samsung
Vissza