Te vagy szabadságon, nem az okostelefonod! - Európa Napijegy a Vodafone-nál

Kütyü Magazin - 2012. június 18.

A mobiltelefonok hazai megjelenésekor nagyon magas volt a külföldi telefonálás költsége, ezért sokan hozzászoktak ahhoz, hogy a határ átlépésekor kikapcsolják készüléküket. Ennek azonban mindörökre véget vet a Vodafone, a töltőknek és a telefonoknak nem kell az autó csomagtartójában porosodniuk a nyaralás végéig, hiszen az Európai Napijegy segítségével 990 Ft-ért már mindenki úgy használhatja telefonját, mint otthon!

Az Európa Napijeggyel a hazai piacon egyedülálló roaming szolgáltatást vezet be idén nyáron a Vodafone, mely nemcsak egyszerűbb és átláthatóbb a korábbi roaming tarifáknál, de  sokkal kedvezőbb is. Az egyedülálló ajánlat az okostelefonnal rendelkező ügyfeleknek is kiváló, hiszen nem csak hívást és SMS-t, de mobilinternetet is nyújt egyben.

A bruttó 990 Ft-os Európa Napijegy SMS-ben történő aktiválása után a külföldön tartózkodó ügyfél belföldön használt percdíjával indíthat hívást, és szintén hazai áron küldhet SMS üzeneteket, miközben a hívásfogadás a Magyarországon megszokottak szerint ingyenes.

A mobilnetezők igényeit szem előtt tartva a Vodafone napi 50 MB adatforgalmat is biztosít az új roaming tarifában. Így nemcsak a helyi hírekről értesülhetnek az ügyfelek okostelefonjaikon, de a hazai történésekről sem maradnak le, és a megszokott módon használhatják kedvenc alkalmazásaikat, frissíthetik közösségi oldalaik státuszát, amely különösen hasznos, ha például épp Londonban, az olimpián drukkolnak a magyar sportolóknak.

Az Európai Unió évek óta fontos célnak tekinti a roaming díjak csökkentését. Az idén tavasszal megalkotott, július 1-én életbe lépő szabályozás szerint a korábbi évekhez képest tovább mérséklődik az Unión belüli, országhatárokon átnyúló telefonálás, hívásfogadás, internetezés és üzenetküldés díja. Az új, maximált árak szerint 990 Ft mindössze 33 percnyi hívásfogadásra vagy kevesebb mint 4 MB internetezésre elegendő, míg a 990 Ft-ba kerülő Európa Napijegy 50 MB adatforgalmat, korlátlan mértékű ingyenes hívásfogadást és a kezdeményezett hívásoknál és SMS-eknél hazai percdíjakat jelent, amely többszörösen kedvezőbb az európai szabályozásnál.

 

 

Az előfizetéses ügyfelek tarifacsomagjaikban foglalt kedvezményeiket is igénybe vehetik külföldön a napijegy kiváltásával. A roaming költségek pontos számon tartását az immáron külföldön is elérhető netinfo szolgáltatás segíti, amellyel a forgalmazott adatmennyiséget lehet ellenőrizni.

A tarifacsomagot elég első nap aktiválni, a következő napon egy telefonhívás kezdeményezésekor automatikusan életbe lép.

Az Európa Napijegy roaming ajánlat 2012. június 18-tól érvényes, és az EU minden tagállamában, továbbá Svájc, Horvátország és Törökország területén is használható.

Kulcsszavak: roaming, Vodafone-hu
Vissza