20 gombos Logitech egér MMO játékokhoz

forrás Prim Online - 2012. június 29.

A Logitech bemutatta népszerű G-Series játék-kiegészítősorozatának legújabb tagját, a Logitech G600 MMO Gaming Mouse-t, a teljesen személyre szabható, könnyen kezelhető, kifejezetten az online multiplayer játékosoknak kifejlesztett egeret.

Az egéren összesen húsz gomb található, melyek gondos kialakításának és elhelyezésének köszönhetően egy pillanatra sem kell levennünk szemünket a kijelzőről, így a gyors és egyszerű irányítást biztosító egérrel a játékos fürgébben reagálhat a játék eseményeire. A húsz gomb közül tizenkettő hüvelykujjal is elérhető, ezek két hatos csoportba rendezve, egy aprólékosan kidolgozott hüvelykujj-panelen kaptak helyet.


Az egér három előre beállított alapértelmezett profillal érkezik (kettő az MMO-khoz, egy a további játékokhoz) így az egér már a kicsomagolást követően a lehető legoptimálisabb játékélmény lehetőségét kínálja, anélkül, hogy külön vezérlőszoftvert telepítenénk. Az egér G-Shift funkciójával megduplázódik a gombokkal előhívható funkciók száma, így kedvenc MMO játékunk felett teljes irányítást élvezhetünk. A gombok – mint minden G-Series terméknél – a G600 esetében is átprogramozhatók, hogy a játékosok beállíthassák rajta saját parancsaikat, melyek aztán az egér memóriájában eltárolódnak, és egyetlen érintéssel előhívhatók. Az egér igényesen formatervezett külső burkolata hosszú órák után is kényelmes fogást biztosít.

 


„A Logitech G600 MMO Gaming Mouse végleges formáját egy intenzív tesztelési folyamat után érte el, melyet tapasztalt MMO játékosok bevonásával végeztünk” – mondta Mark Starrett, a Logitech globális termékmenedzsere. „Rengeteg kutatás előzte meg például a hüvelykujj-panel formába öntését, mert biztosak akartunk lenni benne, hogy a lehető legkényelmesebb és legjobban használható megoldást találjuk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy a felhasználók értékelni fogják az újszerű gombokat: kialakításuknak köszönhetően kevésbé fárasztó a használatuk és a félre-kattintások elkerülésében is segítenek, így hosszabb időn át és jobb eredménnyel játszhatnak majd.”


A hüvelykujj-panel megvilágítása is személyre szabható: a felhasználók 16 millió színből választhatják ki a kedvükre valót az aktív profilbeállítás azonosításához. A megvilágítás lehet állandó, pulzáló, folyamatosan változó, vagy egy megadott idő után elhalványuló.


Ár és elérhetőség
A Logitech G600 MMO Gaming Mouse európai megjelenése 2012 júliusára várható, ajánlott fogyasztói ára €79,99 lesz.

Kulcsszavak: Logitech, egér, játék
Vissza