Színpompás, mini vezeték nélküli egerek a Logitech-től

forrás Prim Online - 2012. február 20.

Különösen kicsi méretének köszönhetően a Logitech M187 mini-egér könnyen elfér egy kézitáskában, neszesszerben vagy akár a nadrágunk zsebében is, így az egeret mindig magunknál tarthatjuk, ha laptopot viszünk magunkkal. Búcsút inthetünk végre a kábeleknek is, és élvezhetjük a gyakorlatilag késlekedéstől és kihagyásoktól mentes, megbízható vezeték nélküli összeköttetést.

Az üzembe helyezés végtelenül egyszerű, szoftvertelepítést nem igényel. Elég bedugni a nanovevőegységet a számítógép USB-portjába, és az egér máris üzemkész. A nano-egység olyan pici, hogy akár benne is hagyhatjuk gépünkben. Ha a csatlakozót mégis ki kéne húznunk, akkor azt az egér belsejében biztos helyen tárolhatjuk, így soha nem kell az elvesztése miatt aggódnunk.
A kézre álló egér a vezeték nélküli eszközök szabadságát kínálja, miközben pontosabban és kényelmesebben irányíthatjuk vele gépünket, mint a hordozható gépek touchpad-jével.



A Logitech M187 fekete, fehér, kék és piros színben kapható, így egyéni ízlésünket is könnyen kifejezhetjük vele. Az egér a három éves garancia mellett mindazt a minőséget és megbízhatóságot biztosítja a felhasználóknak, amely a Logitech-et világelsővé tette azon eszközök megalkotásában, amelyek összekötik az embereket a digitális világgal.

A Logitech Wireless Mini Mouse M187 már kapható bruttó 6990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. További információk a www.logitech.hu-n.

Kulcsszavak: egér, Logitech
Vissza