Máris terjed a Galaxy Nexus Jelly Bean frissítése

Farkas Norman - 2012. július 11.

A Google I/O konferencián elhangzottak szerint csak július közepén indult volna útjára az Android 4.1 Jelly Bean frissítés, de az már most megérkezett néhány GSM modullal szerelt Samsung Galaxy Nexus modellre.

Az Android legújabb verziója, a 4.1 Jelly Bean volt a június végén megrendezett Google I/O konferencia egyik fő attrakciója. A keresőóriás ígérete szerint július közepén indult volna útjára az új rendszer frissítés formájában a Samsung Galaxy Nexus és Samsung Nexus S telefonokra, valamint a Motorola XOOM táblagépre.

A Galaxy Nexus tulajdonosokat pozitív csalódás érte, ugyanis a Jelly Bean update már most útjára indult, s napokon belül minden GSM hálózatokon működő készülékre megérkezhet. A CDMA modulos Nexusok, illetve a fent említett, egyéb modellek egy kicsit később (és itt a kicsi tényleg nem sokat jelent) részesülnek a frissítésben.

Ha érdekel, hogy pontosan milyen újításokkal kecsegtet a legfrissebb Android rendszer, akkor itt elolvashatod a Jelly Bean-ről szóló részletes leírásunkat.

 

[Forrás: Google+ Nexus]

 

Vissza