Jön a rózsaszín Nokia Lumia 900

Farkas Norman - 2012. július 11.

Ahogy várható volt, a Nokia jelenlegi csúcsmodellje is rózsaszín köntösbe bújik a hölgyek örömére. A Lumia 900 "csajos" változata az amerikai AT&T szolgáltató kínálatában bukkan fel először.

A többi gyártóhoz hasonlóan a Nokia sem marad ki a buliból, melynek keretében a különböző készülékeket egyre több színben dobják piacra. Ez a trükk valóban jót tehet az eladásoknak, hiszen az önkifejezést szem előtt tartó felhasználók örömmel nyúlnak a zsebükbe azért, hogy a személyiségükkel összeegyeztethető mobiljuk legyen.

A finn gyártó jelenlegi Windows Phone alapú csúcsmobilja, a Lumia 900 nemrég Batman kiadásban (Dark Knight Rises Edition) is megjelent, most pedig a hölgyek szeme csillanhat fel, ugyanis érkezik a magenta (vagy rózsaszín, fukszia - ahogy tetszik) festéssel ellátott verzió. Az újdonság csak színében különbözik fekete, fehér és ciánkék társaitól, tartalmát és hardverét tekintve teljesen megegyezik azokkal. Jó hír azonban, hogy a készülék kiegészítői is megkapták a színfrissítést, így a leendő tulajdonosok nem tűnnek majd ízlésficamosnak és a teljes színbéli egység is megmarad, ha például headsettel telefonálnak.

A pink Nokia Lumia 900 az amerikai AT&T szolgáltatónál debütál, ahonnan - a korábbi kiadásokhoz hasonlóan - két éves előfizetés aláírása ellenében akár ingyen is elvihető lesz.

 

 

[Forrás: Engadget]

Kulcsszavak: AT, Windows Phone 7, Nokia
Vissza