Archos Arnova ChildPad gyermektablet: már kapacitív kijelzővel

Kütyü Magazin - 2012. augusztus 7.

Az új, kapacitív érintőképernyővel szerelt Archos ChildPad táblagépet elődjénél jóval könnyebben használhatják a csöppségek. A jól összerakott masina rengeteg izgalmas tartalommal kedveskedik a gyerekeknek, az "ősök" számára pedig az online szülői felügyelet funkció és a kedvező ár lehet vonzó.

Az Archos nevű francia gyártó Arnova márkája alá az alacsony árszegmensbe pozícionált masinák tartoznak, s ezek sorát bővíti a gyerekeknek szánt ChildPad, melynek legújabb verziója már kapacitív érintőképernyővel rendelkezik - így sokkal kényelmesebb használni és lágyabb simításokkal is vezérelhető.

A kék-fehér köntösbe öltöztetett eszköz egyébként igen komoly technikai felszereltséggel bír: 7 colos, 800 x 480 pixel felbontású megjelenítő, 1GHz-es processzor, 1GB RAM, 4GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhely, WiFi modul és előlapi kamera található benne, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Tény, hogy a masina csak 60 dollárral olcsóbb (139,99 dollár) a négymagos processzorral és Android 4.1 Jelly Bean rendszerrel felvértezett Nexus 7 tabletnél (200 dollár), ám mellette szól, hogy kifejezetten gyermekek számára készült, így online szülői felügyelet funkció, előtelepített Alvin és a Mókusok tartalmak, illetve tanulást segítő alkalmazások is helyet kapott a repertoárjában.

Ha további részletekre vagy kíváncsi az Arnova ChildPad tablettel kapcsolatban, vedd célba a termék weboldalát.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: táblagép, gyerek, Archos
Vissza