Kiszivárgott fotón egy WP8 alapú Nokia mobil előlapja

Farkas Norman - 2012. augusztus 16.

Felbukkant az interneten egy fotó, melyen az egyik Windows Phone 8 rendszer köré épülő Nokia készülék előlapi üvegpanelje látható.

A hírek szerint szeptember elején, a Nokia World 2012 rendezvényen több Windows Phone 8 alapú okostelefont mutat be a finn gyártó, ám az esemény közelsége ellenére rendkívül keveset tudunk a jövevényekről.

Nemrégiben egy zöld színben pompázó Nokia újdonság került lencsevégre és jelent meg a kínai Sina Weibo közösségi oldalon, ám rejtély maradt, hogy az eszközön a Windows Phone 7.8, vagy a sokkal több újítást kínáló Windows Phone 8 teljesített szolgálatot.

Ugyancsak Kínában bukkant fel a tegnapi nap folyamán az alábbi fotó, melyen vélhetően a Nokia Lumia 910 előlapi üvege tárul elénk. Ha a lekapott alkatrész valódi, akkor egyértelmű, hogy a finn gyártó egyik WP8 rendszerű okostelefonja 4,3 hüvelykes érintőképernyővel érkezik.

Jó hír, hogy már nem kell sokáig találgatnunk, ugyanis Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója azt nyilatkozta a Reutersnek, hogy viszonylag hamar bevezetésre kerülnek a vállalat első WP 8 alapú masinái, s ezzel némileg megerősítette, hogy a szeptember 5-én kezdődő Nokia World 2012 során lepleződnek le a készülékek.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza