Fontos frissítést kaptak a Symbian Anna modellek: Nokia Belle Refresh

Farkas Norman - 2012. augusztus 28.
A finn gyártó elérhetővé tette a Symbian Anna alapú készülékek legújabb szoftverfrissítését, mely a mobil internetezés, az irodai szoftverek és a navigáció terén is előrelépéssel kecsegtet.

A Nokia szerencsére nem feledkezett meg a Symbian felhasználók népes táboráról, s időről időre kedveskedik számukra egy-egy frissítéssel. Most a Symbian Anna rendszerű készülékek tulajdonosai örülhetnek, ugyanis a a gyártó kiboncsátotta számukra a legújabb, Nokia Belle Refresh névre keresztelt update-et. A 111.040.0058 verziószámmal ellátott frissítés már most elérhető bizonyos régiókban a Nokia Oro, C7, E7, X7, C6-01 és N8 modellekre, az 111.140.0058 azonosítójú pakk pedig heteken belül megjelenik a Nokia 500 és E6 készülékekre. Elsőként a kártyafüggetlen telefonok kapják meg a javítást, a szolgáltatófüggő modellek kisebb csúszással követik őket.

A Nokia Belle Refresh legfontosabb újításai közé tartozik a fejlettebb zenelejátszó, a HTML5 támogatást kínáló böngésző, a Maps Suite 2.0 navigációs szoftver (hangos navigációval), a Socia 1.5 (Facebook és Twitter kliens) és a MS Office Mobile App irodai alkalmazáscsomag. A Nokia N8 szoftvere néhány fotós alkalmazással is bővül a frissítés után.

 

 

 

Vissza