iPhone a Telenornál? Igen!

Farkas Norman - 2012. szeptember 18.

Immár a Telenornál is kapható az iPhone 4S okostelefon, tehát immár az összes hazai mobilszolgáltatónál beszerezhetjük az Apple okostelefonját. Az időzítés nem lehet véletlen, s bizonyára a nemrég bemutatott iPhone 5 is hamarosan bekerül a kínálatba.

A T-Mobile és a Vodafone után végre a Telenor is fevette kínálatába az iPhone-t. A propelleres szolgáltató egyelőre csak az iPhone 4S 16GB-os verzióját kezdte el árusítani, melyet fekete és fehér változatban is kínál. A telefont kártyás csomagban 199 990 forintért vásárolhatjuk meg, előfizetéssel, egyéves hűség esetén 189 970 forintba kerül. Két éves hűség aláírásával - konstrukciótól függően - maximum 179 990 és minimum 49 990 forintot kell kicsengetnünk az almás mobilért. Az egyes konstrukciókhoz tartozó árakat a Telenor oldalán találod.

Az iPhone 4S megjelenése a Telenornál azt jelzi, hogy az Apple legújabb okostelefonja, az iPhone 5 is hamarosan bekerül a szolgáltató kínálatába - bár úgy sejtjük, egy kicsit többet kell majd rá várnunk, mint a T-Mobile-os és Vodafone-os iPhone 5-re.

Kulcsszavak: iPhone, Telenor-hu, Apple
Vissza