Készül a Samsung Galaxy Music?

Farkas Norman - 2012. szeptember 27.

A dél-koreai gyártó Android 4.1 Jelly Bean frissítési terveiben bukkant fel a titokzatos Galaxy Music készüléknév, melyről azt gondoltuk, hogy csak egy elírás és a Galaxy Player médialejátszót takarja. Úgy tűnik, tévedtünk.

A napokban számoltunk be az Android 4.1 Jelly Bean frissítésben részesülő Samsung modellekről, melyek listája magától a gyártótól származik. A frissítés várományosai között felbukkant egy Galaxy Music nevű modell is, melyről azt hittük, hogy tévesen szerepel és a Galaxy Player lejátszót takarja, mely az alábbi képen látható.

Samsung Galaxy Player 70 Plus

 

A SammyHub értesülései szerint azonban ez nem így van, a Galaxy Music egy dedikált zenelejátszó-gombbal, előlapi hangszórókkal és FM-transzmitterrel bíró FM rádióval szerelt okostelefon, melynek lelke egy 850MHz-es processzor, amit 512MB RAM, 4GB belső tárhely, egy microSD kártyahely és egy 3 megapixeles kamera egészít ki. Az alsó-közép kategóriás zenemobil elméletileg nem csak szimpla egykártyás, hanem dual SIM-es változatban is piacra kerül, s fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Egyelőre sajnos nincs több információ a készülék felszereltségéről, sőt még fotón sem láthatjuk, de nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen újdonsággal készül a Samsung a zene szerelmeseinek.

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza