185 ezer forintért kapható hazánkban a Galaxy Note II

Farkas Norman - 2012. október 2.

A Samsung új táblagép-okostelefon hibridje bekerült a hazai Expansys kínálatába. A készülék 16GB-os verziója fehér és szürke árnyalatban van raktáron, ára bruttó 185 ezer forint körül alakul.

A mai napon került be az Expansys kínálatába a Samsung 5,5 hüvelykes, HD felbontású Super AMOLED érintőképernyővel szerelt okostelefon-tablet hibridje, a Galaxy Note II. A TouchWiz kezelőfelülettel felturbózott Android 4.1 Jelly Bean rendszert futtató masina fehér és szürke színben rendelhető meg a kereskedőtől, mindkét változat ára bruttó 184 970 forint. Ez az ár elsőre soknak tűnik, de ne feledjük, hogy az S Pen nevű kapacitív stylusszal ellátott újdonság olyan ütős hardvereket tudhat magáénak, mint a négymagos, 1,6GHz-es Exynos processzor, a 2GB RAM, a 16GB méretű, microSDHC kártyával bővíthető belső tárhely, vagy a 8 megapixeles hátlapi- és 1,9 megapixeles előlapi BSI kamera.

Ha kíváncsi vagy a Galaxy Note II tudására, akkor javasoljuk, hogy tekintsd meg ezt a videót, amely részletesen bemutatja a készülékben rejlő lehetőségeket.

Vissza