Oppo Find 5 Full HD kijelzővel és négymagos Qualcomm processzorral - Megerősítve

Farkas Norman - 2012. szeptember 26.

Megerősítést nyertek a kínai Oppo Find 5 készülék specifikációi, melyek szerint a mindössze 6,65mm vastag jövevényben egy 5 hüvelykes, Full HD felbontású érintőképernyő és egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor teljesít szolgálatot.

Nemrég beszámoltunk az Oppo nagy dobásáról, mely elképesztő felszereltségével hívta fel magára figyelmünket. A CNMO oldal értesülései szerint a telefon ütős hardveréről szóló információkat már a gyártó is alátámasztotta, így nem kérdés többé, hogy a piac egyik legerősebb ajánlatáról van szó.

A Oppo Find 5 lelke egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro (APQ8064) processzor lesz, melyet 2GB RAM és egy 2500mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A telefon előlapján egy 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyő csücsül, mely 441ppi-s pixelsűrűséggel kecsegtet. (Csak viszonyítási alapként: az iPhone retina kijelzője 326ppi-s). Az Android 4.1 Jelly Bean rendszert futtató készülék két kamerát kapott, előlapján egy egyelőre ismeretlen felbontású, hátlapján pedig egy 12 megapixeles, dulpa LED villanóval segített egység foglal helyet. Érdekesség, hogy a jövevény a gazdag felszereltség ellenére sem hízott a 6,65 milliméteres vastagságú testvéréhez, az Oppo Finderhez képest, melyet jelenleg a világ egyik legvékonyabb okostelefonjaként tartanak számon.

Sajnos még nincs információ az Oppo Find 5 megjelenésének pontos idejéről, s várható áráról sem, de kíváncsiak várjuk, hogy előbb landol-e a piacon, mint a hasonló repertoárral bíró HTC Nexus 5.

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Vissza