iPad mini - 250 eurótól, 16 változatban

Farkas Norman - 2012. október 15.

A friss hírek szerint már biztos, hogy bő egy hét múlva, október 23-án mutatkozik be az iPad mini. A készülék árára azonban nem kell tovább várnunk, ugyanis kiderült, hogy mennyibe fognak kerülni az egyes változatai.

Már nagyon régóta özönlenek a pletykák az Apple eddigi legkisebb táblagépéről, az iPad miniről, mely 7-8 hüvelykes kijelzővel és pénztárcabarát árcédulával érkezik. A legfrissebb hírek szerint a készülék október 23-án mutatkozik be, tehát már nem olyan sokat kell várnunk rá.

Korábban több fotót is láthattunk a  tabletről, melyek előrevetítették a kisebb kijelző méretet, de az eszköz áráról eddig nem voltak pontos információink, csak mendemondákra támaszkodhattunk. Most ez változott, ugyanis napvilágra került egy fotó a Media Markt rendszeréről, melyen látható, hogy az iPad mini fekete és fehér színben, 8, 16, 32 és 64GB méretű tárhellyel, WiFi only és SIM foglalattal (valószínűleg nano-SIM) ellátott verzióban kerül piacra, tehát összesen 16 különböző formában jelenik meg. A 8GB-os, WiFi only iPad mini lesz a legolcsóbb a maga 250 eurós árával, mellyel elméletileg lazán versenybe szállhat a Nexus 7 és a Kindle Fire HD ellen, ám a felszereltségét nem ismerve korai lenne ezt biztosra venni. A készülék 64GB-os, mobilnetre (talán LTE?)alkalmas verziója lesz a legdrágább, ára 650 euró körül alakul.

 

[Forrás: Flo's Weblog]



 

Kulcsszavak: iPad, mini, iOS
Vissza