Vajon mit mutat be a Google október 29-én?

Farkas Norman - 2012. október 18.

A keresőóriás kiküldte a meghívókat az október 29-én megrendezésre kerülő, androidos témájú eseményére. A pletykák szerint egy 99 dolláros táblagép mutatkozik majd be a rendezvényen, de az új LG Nexus mobil, illetve a platformhoz kapcsolódó új szolgálatások is reflektorfénybe kerülhetnek.

Október vége igazán mozgalmasnak ígérkezik a kütyürajongók számára, hiszen 23-án az Apple, 26-án a Microsoft, 29-én pedig a Google újdonságairól hullik le a lepel.

Bizony, a Google is készül valamivel, ugyanis kiküldte a meghívókat a szaksajtó képviselői számára, melyben egy október 29-én megrendezésre kerülő, androidos témájú eseményre invitálja őket. A rendezvény középpontjában minden bizonnyal az Android 4.2 rendszer és a hozzá kapcsolódó, LG által gyártott referenciamodell áll majd, de a friss pletykák szerint egy hihetetlenül olcsó táblagép bemutatására is számítani lehet. A lódításra hajlamos DigiTimes úgy értsült, hogy a keresőóriás és az Asus egy új, a Nexus 7-nél szerényebb felszereltségű és mindössze 99 dollárba kerülő Nexus tablet piacra dobását tervezi még az ünnepek előtt. Az oldal szerint a pénztárcabarát kütyüben egy egymagos WonderMedia Technologies ARM processzor és egy HannStar Display érintőképernyő teljesít szolgálatot, gyártása pedig a Quanta gyáraiban folyik.

A Google tehát nem tétlenkedik, konkurenseihez hasonlóan készül az ünnepi szezonra, s ezt jól is teszi, hiszen az Apple eddigi legolcsóbb táblagépe, az iPad mini várhatóan igen nagy sikert arat ára miatt, a Microsoft új rendszerét és a köré épülő készülékeket pedig a különböző platformok (telefon, tablet, PC) közötti átjárhatóság teszi érdekessé.

 

[Forrás: Übergizmo]

 

Vissza