"Igazi felhasználók" népszerűsítik a Lumia 820 és 920 modelleket [Videó]

Farkas Norman - 2012. november 5.

Megjelent két reklámfilm, mely a Lumia család legújabb, Windows Phone 8 alapú tagjait hivatott népszerűsíteni az Egyesült Királyságban. A felvételeken "valódi felhasználók" beszélnek arról, hogy miért imádják új Nokiájukat.

Megérkeztek a piacra a várva várt, Windows Phone 8 operációs rendszer köré épülő Nokia Lumia modellek, melyek sikere nagyban meghatározhatja a szebb napokat is megélt finn gyártó jövőjét.

A készülékek ünnepek előtti bevezetése már fél siker, de az eladások maximalizálása érdekében valódi reklámsorozat indult útjára, hogy boldog-boldogtalan számára világos legyen: az új Lumiák megérkeztek. Lent két videót tekinthetsz meg, melyeken a Lumia 820 és 920 Egyesül Királyságban vetített tévéreklámjai láthatók. A felvételeken a korábbiakkal ellentétben nem színes , csempéket jelképező négyzetekből építkező animációkat látunk, hanem hús-vér embereket, akik elégedett Lumia felhasználókként jelennek meg, s a telefonjuk előnyeiről, hasznos funkcióiról áradoznak.

Nekünk tetszik, hogy a Nokia marketingesei a kocka-vonalról áttértek egy új útra, mely jobban összeegyeztethető a Windows Phone platform sokszor elhangzott "put people first" szlogenjével.

 

 

Vissza