Keress szállást a mobilodon! - A Szallas.hu app segít!

Kütyü Magazin - 2012. november 13.

Megjelent a Szallas.hu portál Android és iPhone készülékekre szánt mobilalkalmazása, amely elérhetővé teszi az oldal teljes adatbázisát, ráadásul egy sor olyan funkciót is kínál, amelyekkel a szálláskeresés szolgálatába állíthatjuk az okostelefonunk képességeit.

A Szallas.hu portál Android és iPhone készülékekre készült mobilalkalmazása az oldal teljes adatbázisát teszi elérhetővé mobilkészülékeken, kiegészülve azokkal a funkciókkal, amelyeket a mobil jelleg hív életre: a földrajzi helyzet felhasználásával az alkalmazás listázza a közelben lévő szálláshelyeket, illetve térképes navigáció segít eljutni a kiválasztott szálláshoz. Részletesen szűrhetjük és sorba rendezhetjük a találati listát többek között ár, fizetési módok vagy a csillagok száma szerint, megjeleníthetjük azokat térképen, illetve az alkalmazásból elküldhetjük ajánlatkérésünket is. A fizetés közvetlenül a szállodában történik.

További hasznos funkciók:

- Keresés SZÉP kártya elfogadó helyek között

- Térképes keresés

- Szállások részletes leírása

- Akciós szállások

- Kiemelt csomagajánlatok

- Térképes navigáció a kiválasztott szálláshoz

- Árajánlatkérések mentése

- Kedvencek lista

- E-mailben történő visszaigazolás árajánlatkérés után 1 munkanapon belül

 

Az alkalmazás ingyenes, az androidos felhasználók a Play Store-ból tölthetik le, az iPhone tulajdonosok pedig az iTunes felületén lelhetnek rá.

 

 

Vissza