Fuso TV alkalmazás a Samsung Smart TV-ken

Kütyü Magazin - 2012. november 13.

A Samsung új, ingyenes alkalmazással bővítette a Smart TV-ken elérhető tartalmakat: ezentúl a Fuso TV felületén keresztül egyetlen alkalmazásban elérhetővé válik számos magyar tartalomszolgáltató műsora a vállalat okostévéin.

A Fuso TV többek között népszerű sorozatokat, műsorokat, filmeket, ingyenes internetes tartalmakat nyújt a felhasználóknak. Az alkalmazáson keresztül nagyfelbontásban, kitűnő minőségben érhetők el többek között a TV2 vagy a Viasat adásai. A tévénézők továbbá ingyenesen hozzáférhetnek a Best Hollywood és az SPI Hungary (FilmBox) által forgalmazott mintegy 200 ingyenes, prémium filmhez. A Fuso TV kínálatában több mint 50 000 naponta frissülő online tartalom, mintegy 10 000 órányi naponta frissülő videó szerepel. Az app online zenehallgatásra, valamint a népszerű internetes híroldalak böngészésére is lehetőséget kínál. Mivel rögzíti a felhasználók médiafogyasztási szokásait, preferenciáik alapján hasonló videókat, zenéket és híreket is felajánl számukra.

 

 

„A Samsung a Smart TV-k fejlesztése mellett a tartalmak fejlesztésére is komoly hangsúlyt fektet, hogy a sugárzott műsorfolyamtól független, a televízió készülékekre optimalizált alternatív tartalmakkal bővítse a felhasználók szórakozási lehetőségeit. Az új Fuso TV alkalmazás a 2011-es TV-ken már elérhető, a 2012-es készülékeken pedig november folyamán debütál” – mondta Sebestyén Péter, a Samsung Electronics Magyar Zrt. alelnöke.

„Igazi mérföldkő számunkra a Samsung okostévéken való megjelenés. Együttműködésünktől azt várjuk, hogy jelentősen megnövekedjen a Fuso rendszert használók köre” – mondta Lázár Csaba, a Fuso Ecosystem Nyrt. elnöke. Hozzátette, a médiafogyasztási szokások változóban vannak Magyarországon is, mivel a TV előtt ülők egyre inkább a nem lineáris tartalmak felé fordulnak, és elvárják, hogy az okostelevíziókon ezen tartalmak könnyedén elérhetők legyenek.

Vissza