Sajtófotón a Huawei Ascend P2

Farkas Norman - 2013. január 25.

Felbukkant az interneten egy sajtófotó, amelyen a kínai gyártó 5 hüvelykes kijelzővel és négymagos processzorral szerelt pengemobilja látható. Az Acend P2 névre keresztelt jövevény hivatalos bemutatójára a februári MWC-n kerül sor.

Alighogy bemutatkozott a hatalmas kijelzővel szerelt Huawei Ascend Mate és az ízig-vérig felső kategóriás Ascend D2 a CES-en, elkezdtek terjedni a pletykák a kínai gyártó MWC-n bemutatkozó nagyágyúiról. Ezek egyike az Ascend P1-S utódjának ígérkező Ascend P2, mely a várakozások szerint "a világ legkarcsúbb okostelefonja" cím következő tulajdonosa lesz.

Nemrég betekintést nyerhettünk a pengevékony P2 specifikációjába, most pedig egy sajtófotó került a szemünk elé, melyen megcsodálhatjuk a kecses jövevényt.

Az alábbi fotó alapján a P2 házát szögletes sarkok határolják, s ez némi komolyságot és eleganciát kölcsönöz a kivételes vékonysága miatt már egyébként is vonzó megjelenésű készüléknek.

A korábban kiszivárgott infók szerint az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő kütyü 5 hüvelykes HD kijelzővel, négymagos, 1,8GHz-es processzorral, 2GB RAM-mal, 13 megapixeles hátlapi- és 1,3 megapixeles előlapi kamerával, valamint 3000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ám kissé hihetetlennek tűnik, hogy ezt a hardver együttest bele tudták zsúfolni egy 6,45 milliméternél is vékonyabb házba.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza