LG Optimus G Pro - Négy mag és Full HD kijelző

Farkas Norman - 2013. január 18.

A piaci trendeknek megfelelően 5 hüvelykes Full HD kijelzővel és négymagos processzorral érkezik az LG idei csúcsmobilja, melyre az Optimus G utódjaként tekinthetünk. Az Optimus G Pro névre keresztelt jövevény képalkotás és üzemidő szempontjából is ígéretesnek tűnik.

Az Engadget kapott egy fotót (lent), amely állítólag az LG Optimus G idén bemutatkozó, továbbfejlesztett változatát mutatja be.

Az Optimus Pro néven érkező újdonság több fronton is fejlődött elődjéhez képest. Működéséért egy négymagos, 1,7GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro (APQ9064) processzor felel, amit 2GB RAM, 32GB belső tárhely, LTE modem, digitális tévévevő modul és 3000mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A trendeknek megfelelően a készülék előlapját egy 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD) érintőképernyő uralja, mely fölött egy 2,4 megapixeles előlapi kamera foglal helyet. Megfordítva a 139 x 70 x 10,1 milliméteres és 160 grammos telefont egy 13 megapixeles kamerával találjuk szemben magunkat, mellyel Full HD videók rögzítésére is lehetőségünk nyílik. Az eszköz fedélzetén az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer teljesít majd szolgálatot.

 

 

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza