Újabb kétkártyás tag az L sorozatban: LG Optimus L7 II Dual

Farkas Norman - 2013. február 1.

A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta az Optimus L7 kétkártyás változatát, mely szerencsére nem csak a SIM foglalatok számában mutat előrelépést az elődmodellhez képest.

Az LG lerántotta a leplet az Optimus L7 kétkártyás utódjáról, mely az Optimus L7 II Dual nevet kapta. Az újdonság nem csak egy plusz SIM kártyafoglalattal lett gazdagabb, hanem erősebb processzort, illetve izmosabb akkumulátort is kapott, így a kétkártyás funkciók mellett gyorsabb működéssel és kellemesebb felhasználói élménnyel is kecsegtet elődjénél.

Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel a fedélzetén piacra kerülő Optimus L7 II Dual egy kétmagos, 1GHz-es processzort, 8 megapixeles hátlapi kamerát, 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású (WVGA) IPS LCD érintőképernyőt és 2460mAh kapacitású, kétnapos üzemidőt ígérő akkumulátort tudhat magáénak. Érdekesség, hogy a fekete és fehér színben megjelenő mobil előlapján egy dedikált SIM-váltó gomb is helyet kapott közvetlenül az Android vezérlőgombjai mellett.

Az L7 II Dual piaci premierje februárban lesz Oroszországban, ahol 12 990 rubelt, azaz körülbelül 93 ezer forintot kell majd érte kicsengetni.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza