A tízujjas multitouch sem akadály a Sharp új 20 colos monitorja számára

Kütyü Magazin - 2013. február 18.

A Sharp bemutatta új, 20” képátlójú, UV2A technológiával ellátott, LED háttérvilágítású érintőképernyős monitorját. Az LL-S201A típusszámú készülék 1920 x 1080 pixeles felbontással és 3000:1 statikus kontraszttal rendelkezik, a 10 érintési pontnak és a tartozék stylus ceruzának köszönhetően pedig ideális megoldást jelent a Windows 8 rendszer összes funkciójának kihasználásához.

A Sharp monitorjához tartozó precíz stylus ceruza - köszönhetően 2 mm-es csúcsának - lényegesen pontosabb adatbevitelt biztosít, mint az ilyen típusú panelekhez a versenytársak által biztosított, jellemzően 6 mm-es fejű eszközök. Az eszköznek köszönhetően a vékony szövegaláhúzások vagy a margóra tett kisebb megjegyzések sem jelenthetnek többé problémát. A monitor működhet kizárólag stylus ceruzás üzemmódban (ebben az esetben a készülék nem veszi figyelembe a véletlen, tenyérrel történő érintéseket), illetve az ujjakat és a stylust is aktívan használó üzemmódban.



Elegáns külsejével a monitor tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, legyen szó irodai, vagy otthoni környezetről. A készülék, amelynek vastagsága mindössze 25 mm,  a VESA szabvány szerinti kiépítésének köszönhetően falra akasztható, elhelyezhető a tartozék állványon vagy akár tenyérben tartva tablet PC-ként is használható. Az LL-S201A modell tökéletes eszköz a munkához és szórakozáshoz egyaránt:a monitor 180 fokos szoftveres képelforgatás funkcióval is rendelkezik, ami ideális alkalmazási lehetőséget jelenthet bankokban, bemutatótermekben, biztosítással és tanácsadással foglalkozó intézményekben, és általában minden olyan helyen, ahol az ügyfelekkel folytatott megbeszélések egy íróasztalnál történnek.

Az új monitor 2013. májusától kapható Magyarországon.

 

 

Főbb jellemzők

- Képátló: 20”
- Maximális felbontás: 1920x1080 pixel (113 PPI)
- LCD panel UV2A technológiával
- Kontrasztarány: 3000:1
- 10 érintési pont
- Tartozék Stylus ceruza 2 mm-es fejjel
- Tartozék állvány
- Videó bemenetek: HDMI/MHL/Display Port
- Súly: 2,3 kg

 

Kulcsszavak: monitor, Sharp
Vissza