HTC One – Vörösben is

Farkas Norman - 2013. február 27.

Már nem csak a fekete és ezüst árnyalatokban, hanem vörösben is előrendelhető az Egyesült Királyságban a tajvani gyártó nemrég leleplezett csúcsmodellje.

A korábbi pletykáknak megfelelően a hölgyek örömére a fekete és az ezüst mellett vörös színben is piacra kerül a HTC február 21-én bemutatott nagyágyúja, a One. A készülék mindhárom változata előrendelhető az Egyesült Királyságban. Ami a jövevény megjelenését illeti, várhatóan március 15-én kerül fel az üzletek polcaira Európában, s külön jó hír, hogy  mindhárom hazai mobilszolgáltató kínálatában megtalálható lesz.

 

 

Nézzük,mit tud a HTC One! A 143 grammos és 147,4 x 68,2 x 9,3 milliméteres csúcsmodell meghajtásáért egy négymagos, 1,7GHz-es Snapdragon 600 processzor felel, amit Adreno 320 GPU, 2GB RAM, 32 vagy 64GB belső tárhely, LTE és HSPA+ modem, RDS FM rádió, infravörös port, valamint GPS, WiFi, Bluetooth, és NFC modul egészít ki. A telefon előlapján egy 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD) Super LCD 3 megjelenítő és egy 2,1 megapixeles kamera kapott helyet, hátlapjára pedig egy 4 megapixeles szenzorral és f/2.0 fényerejű optikával felvértezett, LED villanóval segített UltraPixel kamerát szereltek a mérnökök. Az unibody alumínium házban lakó készülék energiaellátását egy 2300mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza