Négy 3DMark-világrekord az ASUS GeForce® GTX Titantól

Kütyü Magazin - 2013. április 6.

A szuperszámítógépekben is alkalmazott NVIDIA® Kepler architektúrára épülő grafikus kártya igazolta képességeit, és négy új 3DMark-világrekordot ért el. A jelenleg legerősebb grafikus kártya, az ASUS GeForce® GTX Titan a cég saját ROG-túlhajtási szakértőjével, Andre Yang és Shaminoval bizonyított. 

Négy új 3DMark-világrekordot ért el az ASUS GeForce® GTX Titan grafikus kártyával a cég saját ROG-túlhajtási szakértője, Andre Yang és Shamino – jelentette be ma az ASUS.

Az ASUS GeForce® GTX Titan a jelenleg kapható legerősebb egy GPU-s grafikus kártya, amint azt az „alap” (Entry) kategóriában elért 36658, a „teljesítmény” (Performance) kategóriában elért 37263 és az „extrém” (Extreme) kategóriában elért 22076  pontos 3DMark11-eredmények is igazolják. Szintén világrekord, 21818 pontos eredmény született a 3DMark Fire Strike, a Futuremark® legfrissebb, legnagyobb terhelést jelentő teljesítménytesztje alkalmazásával. 

Az új világrekord

Andre Yang, a ROG túlhajtási szakértője az új 3DMark11-rekordokat folyékony nitrogénnel hűtött, négykártyás NVIDIA® SLI™-konfigurációba kötött ASUS GeForce® GTX Titan kártyákkal érte el, egy ROG Rampage IV Extreme alaplappal és egy Intel® Core™ i7-3970X processzorral. 
 
A 3DMark Fire Strike világrekordot Andre Yang és ROG-csapattársa, Shamino érte el két NVIDIA® SLI™-konfigurációba kötött ASUS GeForce® GTX Titan kártyával. A sikerhez ismét csak egy ROG Rampage IV Extreme alaplapot és egy Intel® Core i7-3970X processzort használtak. 
 
 

Az ASUS GeForce® GTX Titanról

Az ASUS GeForce® GTX Titan kétkártyás méretű, egy teljes funkcionalitású NVIDIA® Kepler GPU-val – azzal a GPU-val, amelyet korábban kizárólag a szuperszámítógépes alkalmazásokhoz tartogattak.
 
A kártya 2688 CUDA-magot és egy 384 bites memóriaillesztőt használ a 6 gigabájtnyi, 6000 megahertz sebességű GDDR5 videomemóriához. Az ASUS GeForce® GTX Titan DirectX® 11.1-kompatibilis, és könnyedén megbirkózik a legújabb PC-s játékokkal 2560 x 1600 képpontos és még magasabb felbontásokban is. 

Elérhetőségek és árak

Az ASUS GeForce® GTX Titan jelenleg 321 900 Ft ajánlott végfelhasználói áron kapható hazánkban.
 
Vissza