HP Slate 7 tablet – 149 euróért?

Farkas Norman - 2013. április 8.

A HP első, s jelenleg egyetlen androidos táblagépe, a Slate 7 hamarosan megjelenik Európában. Egy francia kereskedőnél 149 euróért előrendelhető a készülék, melynek érkezése június elsejére várható.

A HP hivatalos oldala szerint a Slate 7 tablet ebben a hónapban, 169 dolláros árcédulával landol az Egyesült Államok piacán. Eddig nem igazán hallhattunk a készülék európai megjelenésének részleteiről, de most új fejlemények jelentkeztek az ügyben.

Történt ugyanis, hogy a francia Rue Du Commerce weboldalán felbukkant a HP Slate 7 az előrendelhető modellek között. A kereskedőnél 149 euróért (kb. 44 ezer forint) foglalható le egy példány, melynek szállítása 2013. június elsejére várható. Egyelőre kizárólag a ebben az európai webáruházban találkozhatunk a HP kedvező árú üdvöskéjével.

A 197,1 x 116,1 x 11,7 milliméteres és 372 grammos Slate 7 hardveres felszereltsége igazodik az árkategóriához, tehát nem egy erőgép, de mindent tud, amit egy átlagos Android-alapú tablettől elvárhatunk. Meghajtásáért egy kétmagos, 1,6GHz-es processzor felel, amit 1GB RAM, 8GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat, 7 hüvelykes, 1024 x 600 pixel felbontású érintőképernyő, Beats Audio hangrendszer, WiFi modul, illetve 3 megapixeles fő- és VGA előlapi kamera egészít ki. A fedélzetén a natúr Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot, melyen előtelepítve várja a felhasználót a HP ePrint alkalmazása.

Szerinted a HP Slate 7 labdába tud rúgni a táblagépek Nexus 7 által uralt árszegmensében?

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza