A LiddUp Coole-lal sötétben is megtalálhatod az italod

Czipperer Dia - 2013. április 10.

A LiddUp Coole névre keresztelt LED-világítással felszerelt hűtő a Kickstarter új projektje, amellyel nem kell többé a sötétben keresgélnünk az italunkat. A beépített világításnak köszönhetően könnyen megtaláljuk, amit keresünk.

A LiddUp Cooler egy olyan hordozható fagyasztó, amely beépített LED-világítással rendelkezik. Hangulat szempontjából sem utolsó a különféle színű LED-izzóknak köszönhetően, és ráadásul nem kell sokáig keresgélni benne, szinte rögtön kiszúrhatunk bármit.

Az alkotók, Jayson Sandberg és Taylor Gwiazdon már több mint 200 prototípust teszteltek a megfelelő minőség érdekében, és végül egy olyan hordozható fagyasztót alkottak meg, amely 40 óra folyamatos fényt képes biztosítani számunkra, és cserélhető, 9 voltos elemekkel működik. Normál használat mellett az izzók akár 2 évig is bírják a strapát elemcsere nélkül.  
 
Víz- és ütésálló is egyben, így kiváló túrázáshoz, kempingezéshez is. A partyfunkció mellett segélyszervezetek számára – mint például a FEMA vagy a Vöröskereszt – is hasznos lehet, hiszen sokszor tevékenykednek olyan helyen, ahol nincs közműszolgáltatás. Ez a hűtő nemcsak a világítást garantálja, de a csökkentett energiahasználatot is.
 
A projekthez Kickstarter kampány keretében keresnek támogatókat, és ha sikerül megvalósítani az elképzeléseket, nemsokára a piacon is találkozhatunk majd a találmánnyal.

 
Forrás: Kickstarter.com
 
Vissza